Mladi požeški nogometaši u finalu CocaCola kupa u Splitu!

Zlatna dolina zaista vrvi od nogometnih talenata, sve kvalitetniji rad u školama nogometa to još pospješuje pa nas ne čude vijesti koje dolaze iz Splita sa nacionalne završnice CocaCola kupa.

Oglas

U Dioklecijanovu gradu su se okupili najbolji od najboljih oni koji su prošli lokalne i regionalne faze natjecanja, a sada na samoj završnici kroz dvije skupine do finala su došle ekipe Vrbovca i Zadruge koja je sačinjena mahom od mladih Požežana uz pojačanje iz Pakraca u vidu Lovre Brunete. Pod vodstvom trenera Darka Kelemena za Zadrugar u Splitu nastupaju Niko Radoš, Roko Mršić, Žarko Dominik Jakovljević, Filip Prološčić, Petar Balog, Lovro Bruneta, Tvrtko Janković i Leon Bošković.

Oglas

Da ulazak u veliko finale nije nikakva slučajnost najbolje svjedoče rezultati u skupini, u prvom susretu Zadrugari su s velikih 5:1 bili bolji od Otočca, dok su u drugom susretu jednostavno pomeli vršnjake iz Konavla.

Oglas

Mala ali odabrana požeško – pakračka ekipa večeras od 19,00 sati uz izravan prijenos na Sportklubu za osvajanje CocaCola kupa igra protiv Vrbovca, a pobjednika čeka još jedno gostovanje u Splitu gdje se ove godine igra završnica na kontinentalnoj razini.