/Mladi Marsovci na kampu u Dubrovniku ODLIČNA SURADNJA DVAJU VATERPOLO KLUBOVA NASTAVLJA SE OVOM AKTIVNOŠĆU
vaterpolo marsonia vkma

Mladi Marsovci na kampu u Dubrovniku ODLIČNA SURADNJA DVAJU VATERPOLO KLUBOVA NASTAVLJA SE OVOM AKTIVNOŠĆU

Odlična suradnja između  Vaterpolskog kluba Marsonia iz Slavonskog Broda i Vaterpolskog kluba Jug CO iz Dubrovnika nastavlja se od 04. do 09. veljače kada će 25 mladih vaterpolista Marsonije zajedno s tri trenera biti gosti u Dubrovniku. Jedan od najboljih svjetskih vaterpolskih klubova organizira kamp za djecu iz Slavonskog Broda koji su većinom 2005, 2006 i 2007 godište. Mladi ” Marsovci ” će u tih pet dana imati dva puta dnevno treninge zajedno sa svojim vršnjacima iz Juga, a treninge će zajedno provoditi treneri iz oba kluba. Osim treninga, mladi brođani upoznati će neke od najboljih svjetskih vaterpolista, a imati će i seminare o vaterpolu. U srijedu, 07.veljače igra se utakmica Lige prvaka između VK Jug i Olimpiacos iz Atene kojoj će kao gosti prisustvovati mladi brodski vaterpolisti, a poslije je organizirana i šetnja po Stradunu.

Kamp je organiziran zahvaljujući jednom od najboljih svjetskih vaterpolskih trenera Vjekoslavu Kobešćaku koji je i koordinator ovoga kampa kao i treneru Đaniju Pecotiću koji je 2015. godine bio prvak Hrvatske s kategorijom nade, a danas desna ruka treneru Kobešćaku s prvom momčadi Juga.

Marsovce će voditi trener Zdravko Aladrović i mladi trener Noa Soldo te tajnik kluba Dragan Klem, a na put u nedjelju ujutro idu:

 1. Lovro Blagić
 2. Benjamin Bullesbach
 3. Gabriel Čorak
 4. Alan Aladrović
 5. Leo Čičak
 6. Marino Čičak
 7. Branimir Dokuzović
 8. Mihael Glavaš
 9. Leo Ivezić
 10. Noel Grgurić
 11. Lovro Katušić
 12. Jan Klem
 13. Luka Knežević
 14. Niko Kristijan
 15. Karlo Levak
 16. Josip Levak
 17. Gabrijel Maras
 18. Noa Milić
 19. David Milutinović
 20. Adrian Pranjić
 21. Karlo Šimić
 22. Dino Šokić
 23. Luka Tolić
 24. Ivan Ćorluka
 25. Luka Zeba

Foto pvk-marsonia.hr

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.