/Mladi Đakovčani sudjelovali na turniru u BIH GRAD ĐAKOVO POMAŽE SVESRDNO U RADU ŠKOLE NOGOMETA
đakovo škola nogometa

Mladi Đakovčani sudjelovali na turniru u BIH GRAD ĐAKOVO POMAŽE SVESRDNO U RADU ŠKOLE NOGOMETA

Mladi nogometaši đakovačke škole nogometa (2004. i 2005. godišta) nastupili su s dvije ekipe na Međunarodnom turniru Srca Cup Ajdinovići u susjednoj BIH. Predstavljali su svoje HNK Đakovo Croatia, ali i čitavu regiju na vrlo primjeren način te na kraju ostvarili vrlo dobar rezultat. Nogometaši 2005. godište osvojili su 8. mjesto, a 2004. godište osvojili u 4. mjesto.

No  to nije sve jer su Đakovčani nakon prvog kontingenta poslali i druge dvije ekipe koje će također predstavljati Đakovo i braniti boje kluba. Uz velike napore i pomoć Grada Đakovčani su svoje nogometaše nagradili odlaskom na međunarodni turnir. Mladi nogometaši su na turniru sudjelovali uz druge poznate momčadi i boravili 4 dana u BIH.
Klub uz pomoć Grada pokriva 50% kotizacije za svakog igrača i u potpunosti trošak prijevoza, a preostali dio kotizacije po igraču pokrivaju roditelji koji su prepoznali nove inicijative i koji prate i pomažu svakodnevno rad škole nogometa pa im se klub ovom prilikom zahvaljuje.
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.