Mladen Zadro poveo Vrbanju u novu natjecateljsku sezonu

Pomalo kreću nogometni kolektivi sa svojim okupljanjima i očito je da su se brojni igrači i treneri poželjeli rada pa tako već kreću i amaterske sredine među kojima je i Vrbanja. Početak pripremnog perioda za brojne momčadi je uvjetovan i nastavkom natjecanja u županijskim kupovima pa će pojedini klubovi već u srpnju imati službene utakmice i nadamo se u ugodnim okolnostima, pred navijačima i bez straha od koronavirusa.

Oglas

Nogometni klub Vrbanja započeo je 25.lipnja 2020. pripreme za novu natjecateljsku sezonu u Prvoj ŽNL VSŽ. Na prozivku se odazvalo 22 igrača uz opravdani izostanak 2 igrača iz radnih i fakultetskih obveza.

Oglas

U ove pripreme ulazimo ne samo sa dovoljnim brojem igrača već i igrački puno kvalitetniji, pojačani za 3 nova igrača i povratkom jednog igrača iz inozemstva. Novi igrači u našim redovima su iskusni vratar Stjepan Poje (Slavonija Soljani), Zvonimir Tulumović (Sladorana Županja). te Renato Krajčir (Slavonac Komletinci) te povratnik Marko Brkić. Ritam treninga odvijati će se u režimu 4 radna dana, 1 dan odmora uz 6 pripremnih i kup utakmica sve do 9.kolovoza kada je službeni početak prvenstva – izvijestio nas je vrijedni sportski djelatnik i trener Vrbanje Mladen Zadro.

Oglas

Foto FB Vrbanja