Mitnica i Graševina u laganom vodstvu

Pratimo vrlo zanimljive polufinalne dvoboje u izboru najljepšeg sportskog grba Slavonije i Baranje. Nakon otprilike “poluvremena” imamo ukupno 11 000 glasova u ova dva dvoboja i dosta neizvjesnosti oko pobjednika i putnika u veliko finale.

Oglas

Graševina ima ponešto opipljivije vodstvo od 54 – 46% protiv Škole nogometa Budućnost iz Rešetara, u pitanju je oko 500 glasova što je veliki kapital, no u Rešetarima su vrlo borbeni i sigurno se neće predati jer imaju još jako puno vremena, a i trend im ide na ruku jer se prednost Graševine sa nešto više od 60% nakon prvih nekoliko sati dosta otopila.

Oglas

U drugom dvoboju je dramatično, dojma smo da će tako biti do posljednjih sekundi. Mitnica je krenula furiozno, imali su Vukovarci u početku i 70% glasova, no onda se Đakovština mobilizirala i Ratar se prišuljao na samo -1, nije uspio do preokreta, no vrlo je blizu iako se Mitnica isto tako aktivirala i ipak zaustavila pad i digla vodstvo na 52 – 48 u postotcima, odnosno oko 150 glasova prednosti.

Oglas

Po tko zna koji put ćemo pokušati objasniti našu ulogu u glasanju. U vrijeme koje objavimo da kreće neki dvoboj kreiramo i zakažemo anketu i u onom trenutku kad se u njoj dodjeli prvi glas naš posao završava dok ona ne završi, tada po onom što Facebook pokazuje svakom od vas utvrdimo tko je pobjednik. Ne možemo baš ništa učiniti, ne možemo dodati ili oduzeti glas, ne možemo i ne želimo provjeravati je li neki glas s lažnog profila jer bi to zahtjevalo da pregledamo baš svaki od ovih 11 000 glasova sasvim sigurno njih 15 000 na kraju ankete. Nadamo se da ne postoji netko tko misli da smo baš toliko ludi da to radimo. Molimo još jednom da ovo shvatite kao natjecanje, ali prije svega kao zabavu. I oni koji iz polufinala izađu kao poraženi su zapravo pobjednici, digli su na noge jako puno ljudi, pokazali su da svaki od ovih malih, ali istinski velikih klubova ima pravu vojsku onih koji su se spremni boriti i odvojiti svoje vrijeme za svoj klub. Pokazali su i da imaju prekrasne grbove, jer na svaku adresu je otišao i veliki broj glasova onih neutralnih ljudi koji jednostavno kliknu na onaj koji im je ljepši. Uživajte, zabavite se, navijajete, dijelite i zovite prijatelje da glasaju!