Mislav Perković – hobotnica na vratima Višnjevca

Regija očito vrvi od dobrih vratara specijaliziranih za branjenje kaznenih udaraca, a osim hobotnice u Brodskom Stupniku čini se da je i na vratima Višnjevca vratar sličnog kalibra. Naime 26-godišnji Mislav Perković pokazao je zavidne vještine kada su u pitanju penali kojih je protiv njegove momčadi dosuđeno čak šest no to ljude u klubu uopće ne treba puno brinuti jer ih je njihov fenomenalni vratar skinuo čak četiri i to sva četiri pred svojim navijačima u Višnjevcu.

Oglas

Sigurno da je dobar osjećaj obraniti kazneni udarac pogotovo kad si u seriji nekoliko za redom, no mnogo je bolji osjećaj uzeti 3 boda na kraju utakmice. Što se tiče samih jedanaesteraca nikad ih nisam vježbao na treningu jer po meni je to segment igre koji ne možeš dodatno izvježbati nego se radi o trenutku inspiracije na utakmici i malo sportske sreće, a same obrane su nagrada na sveukupni trud svih igrača i ljudi u klubu NK Višnjevac – rekao je za Sportalo Mislav.

Oglas

Dodao bih još da uz vrlo dobro odrađene pripreme i uz svega par pojačanja klub se u samo 6 mjeseci uspio izdići iz prošlosezonske borbe za opstanak do borbe za sami vrh tablice što nam sigurno svima daje dodatnu motivaciju za nove sportske uspjehe – zaključio je ovaj sjajni majstor za kaznene udarce.

Oglas

Nakon što je u Višnjevcu pao Radnički ponovo u goste dolazi Šokadija koja će sigurno nakon ovoga dodatno poraditi na tom segmentu igre pa će Irfan Islami na treningu uvježbati svoje zadane izvođače na što bolju izvedbu kaznenih udaraca. Višnjevac je nakon pobjede nad Županjcima trenutno na petoj poziciji prvenstvene ljestvice MŽNL OSVI sa 16 osvojenih bodove u čemu očito ima i puno zasluga svoga pouzdanog čuvara mreže.