Miroslav Stefanović na klupi Slavonca iz Bukovlja

Nakon što su dva puta u nizu završili na samom začelju, jednom kao predposljednja i jednom kao posljednja momčad 3. HNL Istok, nogometaši Slavonca iz Bukovlja sada se doista vraćaju u Međužupanijsku ligu Slavonski Brod – Požega, a s obzirom na reorganizaciju natjecanja oni su platili ceh i zapravo “potonuli” dva ranga niže, u prošloj sezoni bili su u trećem, a sada su u petom razredu HR nogometa. Samim tim bilo je za očekivati i dosta promjena koje su se i dogodile, kako u vodstvu kluba tako i u samoj prvoj momčadi koju će nakon legendarnog Marija Petrovića u novoj sezoni voditi Miroslav Stefanović.

Oglas

Što se kadra tiče sigurni su odlasci osmorice prvotimaca – Letice, Garića, Barukčića, Bačića, Zuluage, Petrovića, Kruljca i Svrzlića, nije isključen i još poneki, dok su u suprotnom smjeru za sada sletjeli Čujić te povratnik u Slavonac Krešimir Ferić.

Oglas

– Imat ćemo u novoj sezoni mladu ali sigurno jako dobru ekipu, uz mlade imamo nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača i vjerujem da ćemo imati pravi spoj iskustva i mladosti koji često bude dobitna kombinacija. Još nam je želja dovesti jednog kvalitetnog stopera i onda bi bili pokriveni na svim pozicijama na pravi način. Nova uprava je izrazila želju da se borimo za prvo mjesto, no nemamo imperativ, nije nam mač nad glavom, a ako nas posluži sreća pa da ne budemo imali problema s ozljedama vjerujem da ćemo i biti u samom vrhu lige. Siguran sam da će ponovno biti barem 5-6 ozbiljno kvalitetnih i ambicioznih ekipa tako da će zasigurno liga biti i jaka i zanimljiva – poručio je za Sportalo Miroslav Stefanović.

Oglas

Miroslav Stefanović je prva trenerska iskustva skupljao u mlađim kategorijama Željezničara, nakon toga je vodio prvu ekipu Mladosti iz Sibinja, zatim je bio pomoćni trener u Marsoniji nakon čega je proteklo proljeće proveo u Slavoncu iz Brodskog Stupnika, da bi konačno ovog ljeta stigao na “1001 svijeću”. Inače, Stefanović je još uvijek i igrački sigurno spreman za Međužupanijsku ligu, no prilično nelogično pravilo ga priječi da igra, iz nekog razloga Savez ne dozvoljava da se objedine uloge trenera i igrača, no to je ipak tema za neku drugu priču.