Miroslav Bojko: Tražimo pozitivan rezultat za otvaranje sezone

Miroslav Bojko spremio je momčad za novu sezonu, onim sjajnim prošlosezonskim rezultatima stavili su si teret favorita u i ozbiljnog pretendenta za naslov prvaka i promociju u 1. HNL. Neslužbene informacije kojima raspolažemo govore da bi Vukovar u slučaju osvajanja naslova i išao u elitni razred HR nogometa i igrao domaće utakmice u svom gradu, no prije toga moraju obaviti “sitnicu” zvanu – titula. Prvi protivnik ima identične ambicije.

Oglas

– Šibenik je iskazao ambiciju brzog povratka u elitni razred hrvatskog nogometa, ali i oni kao i većina ostalih klubova su dosta velika nepoznanica, kod njih kao i kod nas je bila velika fluktuacija igrača. Nadam se da ćemo pokazati da smo spremni za prvenstvo i da ćemo izboriti pozitivan rezultat na početku sezone – rekao je Miroslav Bojko, trener Vukovara.

Oglas

Jasno je da su trenutno svi klubovi velika nepoznanica i bit će tako dok se ne odigra nekoliko kola kada će se vidjeti kako je odrađen prijelazni rok. Vukovar je na već posloženu momčad doveo nekoliko mladih pojačanja sa vrlo zvučnim pedigreom, kako to vidi šef struke?

Oglas

– Mi smo praktično dovodili samo mlađe igrače i sigurno će biti zahtjevno od njih stvoriti igrače na koje se možeš osloniti, oscilacije su nešto normalno, oni su do jučer igrali isključivo juniorski nogomet, a znamo da je taj prelazak u seniore najteži dio svake karijere. Trebat će vremena da prihvate zahtjeve i da uhvate kontinuitet u seniorskom nogometu, do sada su pokazali da definitivno imaju potencijala i talenta, sada to treba pretvoriti u konkretne stvari – zaključio je Bojko za Sportalo.

Dvoboj Šibenika i Vukovara igra se danas od 19,00 sati uz izravan TV prijenos na Maxsportu.