Miroslav Bojko ostaje na klupi Vukovara!

Ako je i bilo nekakvih upitnika oko ostanka Miroslava Bojka na klupi Vukovara u novoj sezoni oni su otklonjeni. Klub je na svojoj službenoj stranici objavio da je produžena suradnja sa iskusnim trenerom koji ga je doveo do naslova prvaka 3. HNL Istok, a potom i do prolaska u 2. HNL kroz dva gostovanja u kvalifikacijama.

Oglas

– Drago mi je da smo se dogovorili nastaviti ovaj projekt koji smo započeli prije godinu i pol dna. Lijepo mi je u Vukovaru, napravili smo veliki rezultat u proteklom periodu, ali svi skupa želimo nastaviti još bolje i još jače i u ovoj Prvoj ili drugoj ligi, kako ćemo je već zvati. Klub ima veliki potencijal na svim razinama napredovati i to se zapravo stalno i događa. Pojačanja? Definitivino je da ćemo pojačati momčad, mi smo zapravo preskočili dva ranga, ovdje nemamo luksuz da ćemo imati neku lakšu utakmicu gdje možemo na rutinu osvojiti bodove, moramo dovesti 4 do 5 ozbiljnih igrača kako bi i pojačali i proširili roster. Za sada nemamo ništa konkretno dogovoreno, ali naravno da se intenzivno radi na tome – za Sportalo je rekao Miroslav Bojko.

Oglas

Bojko će svoje trupe okupiti 1. srpnja kada kreću pripreme za novu sezonu, prvu u drugom razredu HR nogometa, plan priprema je spreman kao i plan pripremnih utakmica među kojima se ističe nikad jači turnir u Ruščici gdje će sudjelovati i Cibalia, Marsonia i Dubrava.