Mirko Marić produžio ugovor s Nogometnim klubom Osijek

Svoju vjernost Bijelo-plavima, koja je prvo bila potpisana do kraja lipnja 2022., Mirko je produžio na još godinu dana.

Oglas

Mirko Marić produžio je ugovor s Nogometnim klubom Osijek! Najbolji strijelac Bijelo-plavih i prvi „topnik“ HNL-a dogovorio je s čelništvom našeg prvoligaša nastavak suradnje za još godinu dana. Iako već ima važeći kontrakt do ljeta 2022., sada ga je produžio do kraja lipnja 2023., na obostrano zadovoljstvo.

Oglas

Puno puta sam već isticao kako mi je ovdje lijepo i da mi se nikamo ne žuri. Najbolji nogomet u karijeri igram upravo u Osijeku, potvrđuje to i statistika, odnosno moj učinak na terenu za što su, dakako, itekako zaslužni i suigrači. Zahvaljujem Upravi na povjerenju, a što se mene tiče mislim da sam i ovom odlukom dao do znanja da ne želim nigdje srljati u smislu nekog transfera. Strpljivi smo i Klub i ja kada je riječ o ponudama koje nam stižu i nismo pod nikakvim pritiskom. Naravno da bih volio steći novo iskustvo igranja u nekoj jačoj europskoj ligi, no to će morati biti prava ponuda koja bi zadovoljila sve zainteresirane strane. Bitno je da se međusobno uvažavamo, mogu reći da i zajednički planiramo neke stvari u budućnosti i uvijek ću nastojati dati svoj puni doprinos u ostvarenju Osijekovih ambicija, rekao je Marić.

Oglas

Odnos obostranog povjerenja

Dakako da je ovakvim činom ponajboljeg igrača, trenutno i najskupljeg osječkog eksponata na nogometnom tržištu, zadovoljan i sportski direktor Alen Petrović.

Svi znamo koliko Mirko znači za našu momčad, ne samo zbog postignutih golova. Otkako je u rujnu 2017. stigao kod nas uspostavili smo odličan odnos obostranog povjerenja i zaista smo sretni što je NK Osijek u tom vremenu do sada istinski doživio svojim klubom iz kojega ne žuri opet krenuti izvan granica Hrvatske. Hvala mu na tomu jer je prepoznao naš Klub kao pravu sredinu za potpunu igračku afirmaciju, a nadam se da će uskoro imati status člana A reprezentacije koji i zaslužuje.

Foto nkosijek