Mile Škorić: Zaista je pravi trenutak za odlazak u Maksimir

Kapetan Osijeka potencira činjenicu da je njegova momčad primila dosad najmanje golova u Ligi, a svakome može zabiti.

Oglas

Pet uzastopnih utakmica Bijelo-plavi su uspjeli riješiti u svoju korist. I ne samo da je osvojeno maksimalnih 15 bodova, nego je činjenica da Osječani u tim susretima nisu primili niti jedan pogodak! Dakle, u maksimalno pozitivnom ozračju očekuje se predstojeći veliki derbi s Dinamom u Zagrebu.

Oglas

Drago mi je da smo u odličnoj formi i u jako dobrom ritmu što se vidi po našim rezultatima u nastavku sezone. Bodovno smo izjednačeni s Dinamom kojemu u subotu idemo u goste i to je već samo po sebi velika stvar. Pred nama je istinski derbi, međutim, kako god završio bit će još puno utakmica do kraja, što znači da se u sljedećem kolu ništa neće odlučiti. Što se nas tiče, idemo pokušati pobijediti, dati sve od sebe za nove bodove. Imamo dobru atmosferu, pozitivnu rezultatsku seriju, dobili smo i Hajduk, što nam svima dodatno daje na samopouzdanju. Zaista je pravi trenutak za odlazak u Maksimir, rekao nam je osječki kapetan Mile Škorić.

Oglas

Pokazalo se da su i oni ranjivi

I Dinamo se, nakon iznenađujućeg poraza od Šibenika, brzo stabilizirao, tako da će predstojeći dvoboj biti vrlo zanimljiv baš iz svake perspektive…

I oni su dobri, znamo njihove kvalitete koje nisu upitne. Jesenas smo ih dobili na domaćem terenu, a i kasnije se još u nekim utakmicama pokazalo da su i oni ranjivi. Međutim, jasno je da ih se mora respektirati. Ima još dosta izazova i za nas i za njih do kraja sezone. Borit ćemo se za ostvarenje naših ciljeva u svakom dvoboju pa tako i u predstojećem koji će biti vrlo izazovan.

„Sigurno ćemo imati svoje šanse“

Uzdaju se Osječani u dosta toga, prvenstveno u spoznaju da su momčad s najmanje primljenih golova ove sezone koja i u napadu uvijek nešto konkretno može napraviti.

Apsolutno, to je preduvjet dobrog rezultat. Što manje zgoditaka primamo, znači da smo spremni za najviše domete. Trenutno imamo najčvršću obranu Lige s 15 primljenih golova, što nije zasluga samo uže obrane nego cijele momčadi.  Borbeni smo, disciplinirani i angažirani, a neupitno je i da imamo potrebnu kvalitetu. U svakoj utakmici je važno ostati kompaktan, a stvorit ćemo  sigurno i svoje šanse pred suparničkim vratima. Drago mi je što kažnjavamo i najmanje pogreške naših rivala, to je jako važno na putu do cilja. Rekao bih da se pošten odnos uvijek vraća. Ispunjavamo sve zadaće koje pred nas postavlja stručni stožer i optimisti smo i uoči derbija s Dinamom.  

Izvor nkosijek

Foto Slobodan Kadić