Mile Pavelić novi je trener Kaptola

Legenda nakon legende na klupi aktualnih prvaka 1. ŽNL Požeško slavonske. Krešo Poleti u svom je šestogodišnjem mandatu na klupi Kaptola osvojio čak tri naslova prvaka, a kako je osjetio da je vrijeme za nove izazove i nove uloge u nogometu, uprava kluba odlučila je prvu momčad dati u ruke Miletu Paveliću.

Oglas

– Prije svega veliko hvala Kreši za sve što je učinio u proteklom periodu, to će biti jako teško nadmašiti. Što se ekipe tiče idemo na pomlađivanje momčadi, Nino se oprostio, Romštein i Šulc su nam otišli, dok se ja planiram aktivirati samo kad nas baš ne bude pa nam kao nositelji ostaju Sadilek i dva Pranjića uz koje ćemo isforsirati naše mlade igrače koji su pokazali da se na njih može računati. Bilo bi neozbiljno ići s tako mladom ekipom u viši rang tako da ćemo i sljedeće sezone igrati 1. ŽNL. Kako se liga smanjuje primarni cilj je svakako što prije osigurati ostanak, a onda naravno i biti što bliže vrhu – za Sportalo je rekao Mile Pavelić.

Oglas

Mile je proteklih sezona terorizirao protivničke obrane, sada će malo svoje igrače od kojih će sigurno tražiti puno jer je i sam uvijek davao puno na terenu. Nije ovo prvo trenersko iskustvo za legendarnog kapetana Slavonije, određeno iskustvo skupio je kroz rad s mlađim kategorijama Kaptola s kojima je uostalom i osvojio naslov prvaka 1. ŽNL u netom završenoj sezoni.