Mile Grdić i Borova raskinuli suradnju, Nikola Plavšić novi trener

Loši rezultati Borove u 1. ŽNL Virovitičko-podravske županije doveli su do toga da njihov donedavni trener Mile Grdić postane bivši. Kad momčad igra loše i rezultati nisu na zadovoljavajućoj razini, tada najčešće trener ispašta kao odgovorna osoba.

Oglas

To se sada već bivšem trener Mile Grdiću i dogodilo te on od jučer više nije na toj funkciji. Borova je dosad u ovoj sezoni ostvarila učinak od dvije pobjede, tri remija i pet poraza. Gol razlika im je negativna, minus osam pogodaka.

Oglas

U posljednja tri kola Borova je izgubila sve tri utakmice. Pritom je zabila tek dva pogotka, a primila čak 14 golova. Smjenom trenera na isto mjesto je postavljen član uprave kluba Nikola Plavšić, no zasad u privremenoj ulozi. Točnije, Plavšiću je zadatak odraditi posao s ekipom do kraja jesenskog dijela prvenstva, a za onaj proljetni sve ovisi o zadovoljstvu kluba s njegovim napretkom.

Oglas

Nakon niza loših rezultata sporazumno raskidamo suradnju s našim već sad bivšim trenerom. Gospodinu Grdiću bi se zahvalili na svemu učinjenom za naš klub. Funkciju trenera će preuzeti naš član uprave Nikola Plavšić kojem želimo svu sreću i svi se toplo nadamo da će razbuditi ekipu“, stoji u službenom priopćenju Borove na klupskom Facebook profilu.

Za komentar smo upitali i sam klub Borovu, a u nastavku možete pročitati što su nam kazali: “Novi trener Nikola Plavšić, iako ima samo 24 godine, dosta je toga prošao u nogometu. Sa svojim bivšim klubom NK Suhopolje četiri je puta osvojio 1. ŽNL VPŽ te jedan županijski nogometni kup. Sa svojim sadašnjim klubom NK Pitomača osvojio je dva županijska nogometna kupa. Vjerujemo kako će Nikola uspjeti razdrmati našu ekipu.

S trenerom Grdićem klub je raskinuo suradnju, a momci su me nakon toga zamolili da uskočim do kraja jesenskog dijela. Uvjeren sam da će se za proljetni dio prvenstva naći adekvatno rješenje za novog trenera, ali tko zna – ako dečki budu zadovoljni i ako kliknemo, možda i nastavimo suradnju. Svjestan sam da sam mlad i da je dio igrača stariji od mene, ali mislim da sam prošao dosta toga u nogometu i da sam ponešto naučio“, rekao je novi trener Borove.