Milan Tomljenović više nije trener Sloge

Trenerska legenda Slavonije i Baranje, Milan Tomljenović, završio je svoju epizodu na klupi novogradiške Sloge. Sloga je ispala iz Treće NL Istok u nikad jaču Međužupanijsku ligu Slavonski Brod – Požega, a Tomljenović nije uspio u završnici sezone spasiti već teško “nagnuti” brod. Sloga je o odlasku Tomljenovića obavijestila na svojoj službenoj Facebook stranici:

[MILAN TOMLJENOVIĆ VIŠE NIJE TRENER PRVE MOMČADI]
Milan Tomljenović više nije trener prve momčadi NK Sloga Nova Gradiška. S trenerom Tomljenovićem je, nakon obavljenog razgovora i analize rezultata na kraju sezone, dogovoren raskid suradnje.
Na mjesto trenera imenovan je 22. travnja 2024. s ciljem da pomogne svojim bogatim iskustvom u borbi za ostanak u 3. NL – istok. U proteklom periodu vodio je momčad u 8 službenih utakmica u kojima je ostvario ukupno 4 pobjede, 1 remi i 3 poraza. Pod njegovim vodstvom Sloga se plasirala u finale Kupa Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije gdje je poražena od NK Tomislava iz Donjih Andrijevaca.
Treneru Tomljenoviću se od srca zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, uspjesima koje je ostvario te mu kao Klub želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.