Milan Tomljenović u novom trenerskom izazovu u Novoj Kapeli!

Pred Slavoncem iz Nove Kapele novi su izazovi u sezoni 2022./23. međužupanijske lige Slavonski Brod-Požega. U selekciji trenera izabrano je poznato i provjereno ime Milana Tomljenovića, a u vrući stolac kluba iz Nove Kapele ući će nakon solidne polusezone koju je u klubu odradio bivši trener Zoran Galetić.

Oglas

NK Slavonac iz Nove Kapele na solidnim temeljima koji su prošle godine izgradili treneri Vukoje i Galetić, pod novim vodstvom ući će u novu sezonu MŽNL SB-PŽ. Nakon solidno odrađenog drugog dijela sezone, puteve su razdvojili Klub i dosadašnji trener Petar Galetić kojeg smo zamolili na kratak osvrt prethodne polusezone:

Oglas

Slavonac sam preuzeo 22. ožujka i vodio sam ih deset kola. Nije bilo lako jer je klubu prije otišlo šest do sedam igrača,oduzeto sedam bodova zbog administrativnih propusta samog kluba,ostali smo i bez jedinog golmana kojeg smo imali zbog bolesti pa sam doslovce stavljao na gol najhrabrije i tko se javi. Promijenili smo čak 6 igrača vratara! Ipak,uspjeli smo ostvariti šest pobjeda uz četiri poraza, što i nije loše obzirom na situaciju koju sam naveo. Postignut je dogovor da ostanem međutim na pritisak lokalne politike to je promijenjeno iz razloga koji mi i jesu i nisu poznati. Sa ljudima oko kluba sam ostao u dobrim odnosima,naročito sa njihovom vjernom publikom,ali i sa upravom.  NK Slavoncu želim puno uspjeha i sretan stoti rođendan,a igračima i treneru uspjeha i sreće. Promjenio sam u ovih dvadesetak godina deset klubova tako da znam kako je ovaj posao težak al i zanimljiv i koliko često ovisimo o ljudima koji vrlo malo znaju o nogometu. Ali to je tako u našem trenerskom poslu.

Oglas

Odlučni da se takva sezona više ne ponovi, ali svjesni da se na ozljede ne može utjecati, uprava kluba nije mirovala te je ekipirala momčad koju će u novu sezonu povesti svima dobro znani provjereni stručnjak Milan Tomljenović. Na gospodina Tomljenovića ne treba trošiti riječi jer svi ljubitelji nogometa znaju o kakvom je stručnjaku riječ i s kojim entuzijazmom se posvećuje poslu.

“Uprava kluba nije mirovala te se odlučila stupiti u kontakt sa vrlo poznatim i cijenjenim trenerom, Milanom Tomljenovićem. Trener s bogatim iskustvom vođenja klubova, čak i u najvišem rangu natjecanja u Hrvatskoj. Na obostrano zadovoljstvo, dogovorena je suradnja te će trener Tomljenović povesti seniore u pripreme za novu sezonu. Velika hvala obojici trenera koji su bili u klubu protekle sezone!” – prokomentirali su nam iz Kluba o novoj trenerskoj akviziciji u Novoj Kapeli.

Za kratak komentar uoči samih priprema kontaktirali smo trenera Slavonca iz Nove Kapele, legendarnog Milana Tomljenovića, koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio i igrao za brojne klubove, a evo što nam je rekao o nadolazećim izazovima koji ga očekuju u Slavoncu:

Stvarno sam zadovoljan prijemom. Uvjeti za rad su dobri, uvijek je netko iz uprave prisutan da pomogne ako nešto zatreba. Nadam se da će do kraja tjedna biti prisutni svi igrači. U subotu imamo prijateljsku protiv “Oriolika”. Na toj utakmici protiv jakog protivnika i imati ćemo priliku vidjeti gdje smo”. – komentirao je za Sportalo novi strateg Slavonca iz Nove Kapele Milan Tomljenović.