/Milan Tomljenović je novi trener Oriolika NAKON SMJENE NA KLUPI NK ORIOLIK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA
tomljenović fb orio

Milan Tomljenović je novi trener Oriolika NAKON SMJENE NA KLUPI NK ORIOLIK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA

Nogometni klub Oriolik jučer je nakon tri gostujuća poraza u 4.kola potvrdio smjenu trenera Roberta Dujića. Danas je na službenoj press-konferenciji kluba i službeno predstavljen novi trener – Milan Tomljenović. Na početku je riječ preuzeo tajnik Alen Haring:
Kao što svi znate, nakon subotnje utakmice protiv Zrinskoga iz Jurjevca dosadašnji trener Dujić je dao mandat na raspolaganje, što je predsjednik uprave Grivičić zajedno s Izvršnim odborom i prihvatio. Želio bih se zahvaliti gospodinu Dujiću na ovoj godini rada u NK Oriolik.
Naši ciljevi nisu bili ispunjeni i stoga smo odlučili započeti novu eru.
Nova era započinje sa novim trenerom Tomljenovicem i njegovim pomoćnikom Markovićem koji i dalje nastavlja raditi na kondicijskoj pripremi  – rekao je Haring na otvaranju.

Prvi trening Tomljenović je odradio već danas u 17:00 sati, a sutra će prvi put biti na klupi Oriolika u susretu 5.kola kola 3. HNL – Istok protiv Nk Slavonija (Požega) koja je vodeća na ljestvici s 10 osvojenih bodova. Utakmica se igra u srijedu 18. 09. 2019. s početkom u 17,00 sati na Stadionu Oriolika.

Foto FB Oriolik
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.