Mikanovci vrlo uvjerljivi, remi u Višnjevcu

Odigrano je nekompletno treće kolo Druge HNLŽ skupina B u kojemu smo imali i naš regionalni dvoboj u Višnjevcu, a susret u Čakovcu je odgođen jer su igračice Čakovca završile u izolaciji pa su tako igračice Ilije Djedovića iskoristile prigodu i sustigle ih na ljestvici naravno s utakmicom viška.

Kadetkinje i seniorke Graničara su gostovale u Višnjevcu. Odličnom igrom i uvjerljivom pobjedom od 8:0 kadetkinje su bile uspješnije od svojih protivnica, dok su seniorke podijelile bodove. Andrea Mihaljević je dovela domaće igračice u vodstvo da bi Županjke preko Martine Kovačić i Nikoline Jelić preokrenule rezultat čime se nije pomirila Josip Poč koja svojim pogotkom donosi podjelu bodova.

Fantastična i raspucana nogometna predstava u Starim Mikanovcima gdje je Željka Plivelić odmah na otvaranju susreta najavila da gošćama neće biti lako. Maja Ivić, Gabrijela Gačić i Stela Kolarević do odmora rješavaju sve dvojbe da bi u drugom poluvremenu Maja Ivić imala one woman show postigavši tri pogotka u razmaku od samo 20 minuta za ukupnih četiri na ovome susretu.

322.11.2020 00:00ČakovecNŠ Međimurje-Čakovec – ŽNK Koprivnica-:-
311.10.2020 11:00St. MikanovciŽNK Mikanovci – ŽNK Graničar7:0
311.10.2020 18:30VišnjevacNŠM Višnjevac – NK Graničar2:2

 

Foto Graničar

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.