Mikanovci i Dilj podijelili bodove, Graničar bolji od Graničara

Peto je kolo bilo plodonosno za naše ekipe pa su sve osim Višnjevca upisale bodove. U Mikanovcima su bodovi podijeljeni dok su u Županji igračice trenera Vidovića bile prilično nemilosrdne prema imenjakinjama iz Đurđevca. Bila je to vrhunska nedjelja ženskog nogometa u Županji pa su osim seniorki i kadetkinje zaokružile sjajan vikend.

Kadetkinje u derbiju prvog i drugog na tablici, ali i polusezone, gostovale u Komletincima. Utakmicu su odigrale vrhunski u taktičkom smislu kao i angažiranosti na terenu, te su u drugom poluvremenu naplatile svoju kvalitetu, strpljivost, disciplinu i zalaganje s tri gola u mreži domaćina. Zabijale su Zlatunić Lorena 2 te Živković Đurđica.

Seniorke su također odigrale svoju domaću prvenstvenu utakmicu protiv imenjaka iz Đurđevca.
Dobra utakmica s jako dobrim drugim poluvremenom rezultirala je visokom pobjedom od 7:0, a u listu strijelaca su se upisale Stipanović Tara 2, Tomašević Valentina 2, Jelić Nikolina, Kovačić Martina i Vincetić Ana.

U Starim Mikanovcima svakome po bod uz četiri postignuta pogotka. Valentina Štiler je dovela gošće u vodstvo, Maja Ivić donijela izjednačenje, a novo vodstvo gošćama donosi Elena Cvitković dok je konačan remi djelo Anite Kovač. Koprivnica je bila uspješnija od Višnjevca čije djevojke se nisu uspjele upisati u listu strijelaca.

Na vrhu su naše Graničarke no nogometašice Koprivnice i Međimurja imaju još uvijek maksimalan učinak i prigodu preteći cure iz Županje nakon odigravanja svih zaostalih utakmica. Mikanovci drže ugodno treće mjesto.

524.10.2020 16:30St. MikanovciŽNK Mikanovci – NK Dilj (V)2:2
525.10.2020 19:00VišnjevacNŠM Višnjevac – ŽNK Koprivnica0:4
525.10.2020 13:00ŽupanjaNK Graničar Županja – ŽNK Graničar7:0

 

Foto FB ŽNK Mikanovci

Odgovori

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.