Miholjac dobiva novi stadion - SPORTALO

Miholjac dobiva novi stadion

Iako je ovo predizborno vrijeme kada se puno toga obećava, pa često tu “ulete” i ulaganja u sport od kojih često ne bude ništa, ova priča iz Miholjca koji bi trebao dobiti novi stadion i čitav sportski kompleks čini se kao ozbiljna priča. Već duže vremena se vrti priča o renovaciji stadiona, pa je to razlog zašto se čini utemeljenom, nije problem od jučer, a i stanje u kojem se aktualno zdanje nalazi zaista iziskuje hitnu reakciju i renovaciju.

Stogodišnja tradicija nogometa u gradu zaslužuje i novo suvremeno sportsko zdanje te se s puno sportskog entuzijazma nedavno krenulo i u izradu Glavnog projekta.
Projekt će sadržavati novu tribinu koja će biti izgrađena po standardima natjecanja u 3. HNL i FIFA standardima, zatim glavni teren s navodnjavanjem, pomoćni teren s umjetnom travom, teren za futsal te atletsku stazu. U financiranju izgradnje sportskog centra vrijednog oko 10 milijuna kuna između ostaloga, svoju potporu je ponudio Hrvatski nogometni savez, dio se sredstava očekuje iz EU fondova, a pomoć u izgradnji obećao je i sugrađanin, hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida.
© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.