Mihaljevčani kod bivšeg trenera završavaju šampionsku jesen

Još samo 90 minuta je ostalo za odraditi što se tiče jeseni za požeško slavonske prvoligaše, slijedi poduža zimska stanka, a ovo posljednje kolo će jednim dijelom odrediti s kakvim raspoloženjem će se odmarati.

Oglas

Poslijednje jesensko kolo otvaraju u subotu Kuzmica i Dobrovac. Obadvije ekipe u pozitivnom nizu, domaćin stigao do postolja koje želi i sačuvati dok su dečki iz Dobrovca nakon razočaravajuće jeseni u zadnja tri kola ipak uhvatili priključak i počeli osvajati bodove. Jesenski prvak Croatia gostuje u Zagrađu kod Graničara i svog bivšeg trenera. Nakon neuspješne epizode u Mihaljevcima Krmpotić će sigurno biti željan dokazivanja, a posebnu draž dati će i bratski duel Vasića ponajboljih igrača svojih ekipa.

Oglas

Omladinci iz Čaglina će najuspješniju jesen u novijoj povijesti kluba zaključiti u Golobrdcima kod Parasana. Domaćin hvata posljednji vlak za spas dok su gosti prebrinuli sve brige i mogu mirno igrati do kraja. Kako tablica trenutno počinje sa Croatiom tako i završava. Trenutni fenjer drže dečki iz Donje Obriježi a u goste im dolazi Kaptol, sve samo ne lagan protivnik. Ukoliko žele pobjeći sa dna domaći imaju samo jedan put.

Oglas

U Buku se igra derbi dela derbi, BSK i Slaven, veliki prijatelji ali i ljuti rivali. Slaven osakaćen bez čak 13 igrača iz rostera, pokrpan veteranima i jedva čeka kraj jeseni ali u majci svih utakmica spreman da ostavi srce na terenu. Na Hrvatskinji Dederi veliki favoriti a derbi će pokazati dali su Veprovi u stanju iznenaditi. U Trenkovu slično kao i u Golobrdcima i Obriježi utakmica u kojoj domaćin jednostavno mora. Sve to i ne bi bio problem da im u goste ne dolazi Graševina koja je proigrala u drugom dijelu jeseni i pokazala da joj je mjesto pri vrhu. Mladost će u Pavlovcima dočekati Dinamo i sigurno je da ih ne čeka lagan zadatak. Dinamo iznad očekivanja svih pa i njih samih ovu jesen, dolazi se nadigravati dok Mladostašima osim umjetničkog dojma koji je bio pozitivan na gotovo svakoj utakmici za kraj polusezone ipak treba još koji bod.