/Mihailo Radovanović produžio vjernost Nexeu do kraja sezone 21/22 NEXE ĆE I DALJE RAČUNATI NA USLUGE ODLIČNOG VRATARA
mihailo radovanović nexe

Mihailo Radovanović produžio vjernost Nexeu do kraja sezone 21/22 NEXE ĆE I DALJE RAČUNATI NA USLUGE ODLIČNOG VRATARA

Izvrsni golman rukometnog kluba Nexe Mihailo Radovanović stavio je jučer svoj potpis na produžetak ugovora s Gromovima te će tako i dalje braniti boje našičkog prvoligaša. Ovaj samozatjni golman dolazi u RK Nexe 2018. godine i odmah osvaja navijače svojim igrama. Mihailo je 1992. godište, a porijeklom je iz Beograda. Svoju karijeru započinje u juniorskoj momčadi rukometnog kluba Čačak da bi 2009. godine počeo igrati za RK Partizan. Tamo ostaje sve do 2014. kada prelazi u njemački klub SG Bietigheim u kojem ostaje do 2016., a tada odlazi u švicarski prvoligaški klub HSC Suhr Aarau. Jedno kratko vrijeme je proveo i u izraelskom prvoligašu HC Ramat HaSharon da bi 2018. godine potpisao za RK Nexe te tako postao jedan od Gromova.

O nastavku karijere u RK Nexe te o o tome kako se prilagodio na život u Našicama porazgovarali smo s Mihailom. “Jučer sam s zadovoljstvom potpisao ugovor na još dvije godine, dakle do 2022. Jako sam zadovoljan uvjetima u klubu, upravom kluba kao i sa suigračima i imam samo riječi hvale. Također sam oduševljen i navijačima koji u jako velikom broju dolaze na naše utakmice, stvarno se vidi da žive za naš klub. Prošlu sezonu smo ostvarili nešto bolje rezultate dok je ove godine u pitanju ekipa s nekoliko novih igrača pa je potrebno određeno vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto i uvjeren sam da ćemo pokazati svoju snagu u nastavku ove sezone. Moram se i osvrnuti i na svoju ozljedu koju sam “zaradio” u prosincu 2018. godine, te sam sada, nakon određenog perioda oporavka, došao u pravu golmansku formu i nadam se da će me ozljede mimoići u budućnosti.

Također bih napomenuo kako su Našice savršen gradić za obiteljski život te svaki dan uživam u šetnji sa suprugom i dvojicom sinova. Ljetos sam dosta vremena proveo i na pecanju na obližnjem jezeru Lapovac koje obiluje ribom, pogotovo šaranom. Nedavno sam se počeo baviti i lovom koji mi pomaže u opuštanju. Za kraj bih pozdravio svoje suigrače kao i sve navijače i vidimo se uskoro na terenu!” – izjavio je, između ostalog, golman Mihailo Radovanović.

Izvor Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.