/Mihael Žaper, Boško Šutalo, Talys Oliveira i Luka Marin dogovorili četverogodišnju suradnju s Bijelo-plavima VELIKI ZALOG ZA BUDUĆNOST
osijek potpis nkos

Mihael Žaper, Boško Šutalo, Talys Oliveira i Luka Marin dogovorili četverogodišnju suradnju s Bijelo-plavima VELIKI ZALOG ZA BUDUĆNOST

Četvorica mladih nogometaša Osijeka: Mihael Žaper (20), Boško Šutalo (19), Talys Oliveira (20) i Luka Marin (21) sudjelovali su na konferenciji za novinare, u povodu potpisivanja profesionalnih ugovora s Bijelo-plavima. Oni su, prema riječima sportskog direktora Alena Petrovića i njegova pomoćnika i glavnog klupskog skauta Marina Skendera, dali značajan doprinos proljetnim uspjesima našeg prvoligaša.

Stoga svi u Klubu ističu veliko zadovoljstvo spoznajom da su sva četvorica, nakon Lončara i Pilja, potvrdila status u prvoj momčadi. Upravo je oslonac na što veći broj igrača iz vlastite Škole nogometa jedna od osnovnih odrednica klupskog čelništva i pravi put za budućnost. Mladi su prvotimci zahvalili Nogometnom klubu Osijek, treneru i njegovim suradnicima, na ukazanom povjerenju, istaknuvši da će u svakom trenutku i na svakoj utakmici dati svoj maksimum na terenu. Ugovore su potpisali na četiri godine, a cjelovitu press konferenciju pogledajte ovdje:

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.