Memorijalni turnir u Drenovcima stigao do samoga kraja – pioniri završili seniori u subotu

Bliži se završetak malonogometnog turnira u Drenovcima gdje će se u subotu u velikom finalu saznati imena pobjednika, viceprvaka, najboljih pojedinaca i svega ostaloga što zanima kibice iz bliže i dalje okolice.

Oglas

Na 9. Memorijalnom malonogometnom turniru „Mićo i Freza“ ove godine sudjeluje ukupno 25 ekipa podijeljenih u 3 kategorije. U kategoriji najmlađih, pionira sudjeluje 7 ekipa, u kategoriji seniora 14 ekipa, te u kategoriji veterana 4 ekipe.

Oglas

Seniorski dio turnira podijeljen je u 3 grupe.
U grupi A u kojoj su nalazilo 5 ekipa, u četvrtfinale prošle su dvije odlične futsal ekipe iz Brčkog iz susjedne Bosne i Hercegovine, te najbolje trećeplasirana ekipa iz Vinkovaca koju čine većinom igrači iz Futsal Aurelie.

Oglas

U grupi B prošle su dvije prvoplasirane ekipe, Poljošop OPG Mandić, predvođene kapetanom NK Graničar Županja Josipom Lotarom, te CB Laganini Drenovci predvođene kapetanom Otoka Franjom Damjanovićem.

Iz grupe C kao iz grupe A prošle su 3 ekipe, prvoplasirana GOMBR-a za koju nastupaju Domagoj Ćuk, Dalibor Jukić i ostala prekaljena futsal imena, drugoplasirana ekipa koja prvi put sudjeluje na našem turniru FS Dora, za koju nastupaju vjerojatno najpoznatija imena futsal scene: Dražen Čavar, Vitor Lima, Zvonimir Horvat i ostatak sjajne ekipe i na koncu posljednji četvrtfinalist i trećeplasirana ekipa C grupe, CB Charlie, koju čine igrači NK Zrinskog Bošnjaci.

Rezultati polufinalnih pionirskih ogleda:
NK Vrbanja – NK Srijemac Strošinci 3:0
Lucky Strike Drenovci – FK Smotanci Štitar 4:3 (1:1)

Konkurencija veterana donosi sljedeći raspored polufinalnih susreta:
CB Beertija Županja – IPA Vukovar
Veterani Brčko – SJP Laganini Drenovci

Raspored i rezultati četvrtfinalnih ogleda u konkurenciji seniora:

CB Laganini – Mjenjačnica Žućo 2:4

KMF Lux Brčko – FS Dora 4:3 (1:1)

Lovretić Transport – GOMBR-a 7:2

Poljošop OPG Mandić – CB Charlie 4:1

U konkurenciji pionira na kraju je u njihovoj uzbudljivoj završnici 3. mjesto osvojila ekipa FK Smotanci Štitar pobijedivši ekipu NK Srijemac Strošinci rezultatom 0:2
U finalu također u konkurenciji pionira nakon izvođenja šesteraca uspješnija je bila ekipa Lucky Strike Drenovci od ekipe Vrbanja rezultatom 4:3 (2:2).

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre zabave i iznimno kvalitetnog nogometa koje će prezentirati ekipe protkane sjajnim imenima večeras u polufinalnim ogledima kao i u subotu, 23. srpnja 2022. godine na finalnu haklersku i tamburašku večer na kojoj će sve nazočne zabavljati TS Ringišpil.

 

ČETVRTAK, 21. SRPNJA 2022.

Satnica

Utakmice

Grupa/Kategorija

20:30

Mjenjačnica Žućo – KMF Lux Brčko (polufinale)

Seniori

21:00

Brčko – SJP Laganini (polufinale)

Veterani

21:30

Lovretić Transport – Poljošop OPG Madnić (polufinale)

Seniori

22:15

CB Beertija – IPA Vukovar (polufinale)

Veterani

Finalni dan:

SUBOTA, 23. SRPNJA 2022.

Satnica

Utakmice

Grupa/Kategorija

20:00

VETERANI – 3.mjesto

20:30

VETERANI – Finale

21:00

SENIORI – 3. mjesto

21:45

SENIORI – Finale