/Memorijalni turnir za poginule branitelje u Pakracu TURNIR SEŽE NA ČETIRI ŽUPANIJE
68634178_1483451495130689_7013223518926012416_n

Memorijalni turnir za poginule branitelje u Pakracu TURNIR SEŽE NA ČETIRI ŽUPANIJE

Nogometni klub Hajduk iz Pakraca uz pokroviteljstvo Grada Pakraca organizira memorijalni turnir za sve poginule branitelje, a u planu je odigravanje četiri nogometna susreta u naredna dva dana.

Tako će se na terenu međužupanijskog ligaša naći četiri momčadi koje će se boriti za naslov najbolje, a zanimljivo je da su sve četiri momčadi iz četiri različite županije.

Naime u današnjem će se polufinalu ogledati najprije Moslavina i Slaven Belupo, a o drugom finalistu će u sljedećem susretu odlučivati domaći Hajduk i gosti iz Sirača.

Susreti počinju u 16 i 18 sati, a u istoj satnici će se sutra boriti za plasman sudionici kako za treće mjesto tako i za naslov najbolje momčadi ovogodišnjeg turnira.

Cijena ulaznice je simboličnih 15 kuna, a svojom nazočnošću ćete svakako pomoći vrijednim ljudima iz NK Hajduk koji inače sjajno organiziraju ovakve događaje, a svakako se valja prisjetiti svih onih koji nisu s nama, a zasluge za slobodno uživanje u nogometnim majstorijama su ogromne i nezaboravne.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.