/Memorijalni stolnoteniski turnir Robert Sesar POŽEŽANI POKAZALI NAJVIŠE I OSVOJILI PRVO MJESTO NA TURNIRU U PLETERNICI
DSCN0511

Memorijalni stolnoteniski turnir Robert Sesar POŽEŽANI POKAZALI NAJVIŠE I OSVOJILI PRVO MJESTO NA TURNIRU U PLETERNICI

U Pleternici je u sportskoj školskoj dvorani u sklopu adventskoga programa održan 25. memorijalni stolnoteniski turnir Robert Sesar. Pokrovitelj natjecanja bio je Grad Pleternica, a organizator STK Limpres.  Ovo momčadsko natjecanje igralo se u dvije grupe(A i B), a nastupilo je osam klubova s područja Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke i Požeško-slavonske županije: iz  Slavonskoga Broda, Nove Gradiške, Našica, Novske, Požege i Pleternice.

DSCN0512

Susreti su igrani do tri dobivena seta, a natjecalo se bez igre parova. Poslije vrlo zanimljivih i borbenih nadmetanja, u grupi A prvi je bio Stolnoteniski klub Limpres iz Pleternice(Tomica Lešković, Antonio Lešković, Ivan Mikić, Zlatibor Savić), sa sve tri pobjede i osvojenih šest bodova.  U grupi B prvo mjesto osvojio je STK Požega(Hrvoje Dujmović, Luka Kovačević, Miroslav Kovačević), također s tri pobjede(6 bodova).

DSCN0475

Požežani u završnici najučinkovitiji

U završnom dijelu natjecanja(finalu) susreli su se pobjednici grupa, a Požežani su sigurnom igrom protiv Pleterničana ostvarili maksimalni učinak(3:0) te osvojili prvo mjesto na memorijalnom turniru. Domaćem Limpresu pripalo je u vrlo oštroj konkurenciji solidno drugo mjesto. U borbi za treću odnosno četvrtu poziciju novogradiški Strmac bio je uspješniji od STK Novska(3:1). Od petog do osmoga mjesta plasirali su se Obrtnička škola Brod(Slavonski Brod), Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Požeško-slavonske županije,  Flip(Slavonski Brod)  i Našice. Tomica Lešković  je u ime pokrovitelja i organizatora uručio pehare momčadima plasiranim od prvoga do četvrtog mjesta, a onima od petog do osmog podijeljene su diplome za sudjelovanje. Ovaj uspješno organiziran tradicionalni turnir sudio je vrhovni sudac  Tomislav Brnčić iz Nove Gradiške.

DSCN0490

Tekst i foto:  I. Tomić

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.