Memorijal braće Blašković: Repriza finala Kupa i velika fešta u Gradcu

Nogometni klub Slaven Gradac po 22. put organizira Memorijalni turnir braća Blašković u sjećanje na Ivicu i Tomislava Blašković, tragično preminule suigrače i sumještane sada već davne 1999. godine.

Oglas

Ove godine u Gradac stižu po prvi puta gosti iz Beketinaca koji će i otvoriti turnir utakmicom protiv domaćeg Slavena, a nakon toga slijedi repriza onog spektakularnog finala Kupa Požeško slavonske županije kojeg su za kraj prošle sezone na Jajarama odigrali Jakšić i BSK iz Buka. Bučani su iz tog dvoboja izašli kao pobjednici, najuspješnija su momčad gradačkog Memorijala, ali i Jakšićani imaju uspjeha u Gradcu, oni su najuspješnija družina malonogometnog memorijala.

Oglas

Po završetku polufinalnih dvoboja slijedi još jedna poslastica, na teren će veterani Slavena i Kaptola, bit će to i prilika da se po prvi puta zaigra utakmica pod reflektorima u Gradcu, naravno, nakon nje će se odigrati i utakmice u kojima će se rasporediti nagrade, dvoboj za 3. mjesto i veliko finale.

Oglas

U Gradcu ni puno manje stvari ne prolaze bez prave fešte, pa naravno da ne može niti Memorijalni turnir, još dok se budu vodile borbe na terenu, pod velikim šatorom kreće glazba u živo do kasnih noćnih sati.