Međimurska Premier liga: Galeb traži prvu pobjedu kod Draškovca, derbiji kola u Cirkovljanima i Nedelišću

Nova uzbuđenja očekuju nas tijekom ovog vikenda u Međimurju. Međimurska Premier liga igra svoje posljednje kolo ovog mjeseca, ujedno i četvrto do kraja jesenskog dijela prvenstva.

Oglas

Oglas

Četiri utakmice ostale su do kraja prvog dijela sezone, a situacija se lagano pročišćava iako ima mogućnosti da se dodatno zakompliciraju stvari. Vodeći Graničar odlazi na susjedski derbi u Svetu Mariju protiv Mladosti i tamo će tražiti nastavak pobjedničkog niza te održavanje prvog mjesta.

Oglas

Drugoplasirani BSK nakon poraza u prošlom kolu i povratka na drugu poziciju, u ovom se nada vratiti na pobjedničke trake. Domaćin je Slogi Štrigovi, koja u Belicu dolazi s novim trenerom, otprije poznatog BSK-u jer ih je vodio. Štrigovini dečki su s novim su trenerom startali remijem i definitivno žele nanijeti štetu Beličanima. BSK-u igra samo pobjeda ako želi ostati u koraku s Graničarom, a pritom ne izgubiti poziciju od trećeplasiranog Bratstva iz Savske Vesi.

Upravo će Bratstvo iz Savske Vesi u ovom kolu ići na megdan Nedelišću. Aktualni prvak muku muči s formom u posljednjih nekoliko kola i redovito gubi bodove. Bratstvo je nakon nešto lošijeg niza pronašlo formu i ekspresno se vratilo u vrh prvenstva. Odlična atmosfera momčadi iz Savske Vesi jasan je uvod u ono što nas očekuje ovog vikenda u Nedelišću.

Svoju prvu pobjedu ove sezone tražit će i Galeb iz Oporovca. Momčad je to koja je zakovana na dno ljestvice, uz devet poraza i dva remija. Bodovi su tu, samo još fali pobjeda da se samopouzdanje igrača okrene. Dobru priliku za to imaju protiv susjeda na tablici Draškovca koji im bježi tek sedam bodova. Obje momčadi su u nešto lošijoj formi ove sezone, uz Draškovec koji ipak bilježi pozitivnije rezultate. Bit će ovo jedan odličan dvoboj začelja, a nadu u bolji rezultat Galebu mora biti i više od imperativa.

U ostalim mečevima vikenda očekuju nas dvoboji Naprijeda i Podturna u Cirkovljanima, Centrometala i Dinama Palovca u Macincu, Međimurca i Jedinstva te Bratstva (Ju) i Mladost Kometa. Subotnje utakmice igraju se s početkom od 15:00 sati, dok će one u nedjelju započeti sat ranije zbog pomicanja sata unatrag sa subote na nedjelju.