Mato Neretljak više nije trener Rudeša

Rudeš je vrlo ambiciozan klub, ne skrivaju ambiciju vratiti se u elitni razred hrvatskog nogometa, trenutno su drugi na drugoligaškoj ljestvici s istim brojem bodova kao i vodeći Vukovar, no to nije dovoljno vodstvu kluba pa je jučer objavljeno da Mato Neretljak više nije trener prve momčadi.

Oglas

“Nakon poraza u Zmijavcima postignut je dogovor o sporazumnom raskidu suradnje s trenerom Matom Neretljakom. Ekipu će do daljnjega voditi trener Ivan Zubić. Mati želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere”, objavio je zagrebački drugoligaš na Facebooku.

Oglas

Razloge ovakvog poteza uprave Rudeša teško je dokučiti, ako su mislili da će se šetati ovom ligom gadno su se prevarili, liga 12 je jaka, svaka momčad ima kvalitetu i bit će puno prosutih bodova i za njih kao i za druge. Neretljak je doveden ovog ljeta, momčad je sklapana u hodu, dobro se sjećamo situacije sa 50ak igrača na probi, ni najbolji svjetski treneri ne bi to samo tako posložili u tako kratkom vremenu da djeluje besprijekorno.

Oglas

Kako bilo, Neretljak je out, na njegovo mjesto sjeda njegov pomoćnik Ivan Zubić, za sada kao privremeno rješenje. Neretljaku je presudilo gostovanje u Zmijavcima, dok će Zubić kao šef momčadi debitirati u gradskom derbiju protiv Kustošije. Ono što je sigurno je da novi trener odlično poznaje momčad kao i ona njega, tu nekakvih problema ne bi smjelo biti, ostaje vidjeti što će Zubić promijeniti kad je riječ o taktici i pripremi momčadi za utakmicu.