/Mateo Itrak u Crotoneu! KLUB IMA AMBICIJE POVRATKA U SERIE A
MATEO ITRAK

Mateo Itrak u Crotoneu! KLUB IMA AMBICIJE POVRATKA U SERIE A

Mladi i perspektivni veznjak Mateo Itrak je iz Lokomotive ostvario transfer koji ga je uputio prema talijanskom Crotoneu pa će ovaj Slavonac kroz Serie B pojuušati ostvariti korak više u nogometnoj karijeri.

Devetnaestogodišnji Itrak će se zajedno s novim klubom upustiti u borbu za povratak u Serie A. Već u nedjelju s novom momčadi putuje na pripreme, a početkom kolovoza imat će zahtjevne testove u vidu Getafea i Mallorce na španjolskom tlu.

Mateo Itrak je rođen u Požegi, nogometno odrastanje imao u Velikoj, Pleternici i zagrebačkoj Lokomotivi u kojoj je zapaženo igrao u juniorskom sastavu, a dobre partije nisu promakle skautima iz Crotonea gdje će, ne sumnjamo, ovaj jako dobar nogometaš i kvalitetan mladi čovjek zasigurno ostaviti dubok trag.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.