Matej Vlaović više ne obnaša dužnost glavnog trenera Slavonca iz Nove Kapele!

Matej Vlaović više ne obnaša dužnost trenera međužupanijskog ligaša Slavonca iz Nove Kapele! Iako je momčad ušla u posljednje kolo kao lider, poraz u Gornjoj Vrbi rezultirao je trenutnim padom na treće mjesto ljestvice. Uprava Kluba je nakon odigranog jesenskog dijela prvenstva prihvatila ostavku trenera Vlaovića, koji je sam ponudio ostavku iz moralnih razloga.

Oglas

U mandatu trenera Vlaovića, Slavonac je ostvario 17 pobjeda, 6 neriješenih ishoda  i 5 poraza, dok je u ovoj sezoni Slavonac ostvario 10 pobjeda (prvenstvo devet i jednog u kupu) te po dva neriješena ishoda i poraza. Olakotna okolnost za Slavonac svakako je da su odradili i neugodna gostovanja u Pakracu i kod Vinogorca koji stižu u proljetnom dijelu u Novu Kapelu. U priopćenju NK Slavonac zahvaljuje mu se na doprinosu klubu, dok Vlaović, u izjavi za Sportalo, izražava zahvalnost na povjerenju te je poželio sreću i uspjeh svom dosadašnjem klubu.

Oglas

Podsjetimo, iako je Slavonac u posljednje kolo ušao kao lider ljestvice, u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva MŽNL PŽ-SB poražen je u Gornjoj Vrbi te se trenutno nalazi na trećem mjestu ljestvice, s bodom iza lidera Hajduka iz Pakraca te ukupnim učinkom od devet pobjeda te po dva neriješena ishoda i poraza. Poraz u posljednjem kolu očito je bio dovoljan Upravi Kluba da se odluči za promjenu trenera nakon završetka jesenskog dijela sezone.

Oglas

Objavu Slavonca iz Nove Kapele prenosimo u cijelosti:“-Nakon završetka jesenskog dijela MŽNL PŽ-SB trener Matej Vlaović je ponudio ostavku iz moralnih razloga što je na kraju uprava i prihvatila. G. Matej Vlaović je preuzeo ekipu protekle sezone prije početka proljetnog dijela prvenstva i doveo nas do četvrtog mjesta. U novu sezonu ušli smo ambiciozno, sa željom borbe za vrh, te smo na koncu u zadnjem jesenskom kolu ostali bez titule jesenskog prvaka. U službenim utakmicama na klupi Slavonca, trener Vlaović je ostvario 17 pobjeda, 6 neriješenih i 5 poraza. Zahvaljujemo mu se za sve dobro što je učinio za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.”- stoji u priopćenju NK Slavonca.

Za komentar je zamoljen i dosadašnji trener Slavonca iz Nove Kapele, Matej Vlaović: “-Zahvaljujem se upravi Slavonca iz Nove Kapele na pruženoj prilici i ukazanom povjerenju. Smatram da sam svoj mandat uspješno odradio. Navijačima se zahvaljujem na podršci i dečkima koji su me izrazito dobro prihvatili. Bila mi je čast trenirati tako kvalitetne i karakterne momke. Dečkima koji su karakterni i kvalitetni kao i navijačima te svima u Klubu od srca želim da ostvare svoj cilj, odnosno da budu prvaci na kraju sezone.”- komentirao je za Sportalo trener Matej Vlaović.

Novo ime na trenerskoj klupi Slavonca Klub će pokušati naći u što skorije vrijeme, a treneru Vlaoviću želimo puno uspjeha u budućim privatnim i poslovnim izazovima!