/Matea Sertić nagovijestila veliki rukometni potencijal NAJBOLJI STRIJELAC 3.HRL ISTOK S PROSJEKOM OD 10 POGODAKA PO SUSRETU
MateaSertic(1) 3.hrl

Matea Sertić nagovijestila veliki rukometni potencijal NAJBOLJI STRIJELAC 3.HRL ISTOK S PROSJEKOM OD 10 POGODAKA PO SUSRETU

Završeno je natjecanje u 3.HRL istok u kojemu je do naslova stigla ekipa Slavonke iz Nove Gradiške ponajviše zahvaljujući sjajnim izdanjim fantastične Matee Sertić koja je odigrala sjajnu sezonu i svojim pogocima vukla suigračice do naslova.

Čestitamo Matei Sertić na tituli najboljeg strijelca lige u sezoni 2018./2019.! Matea je u sezoni postigla 183 gola (10,17  golova po utakmici) te je za 19 golova u ukupnom poretku bila bolja od drugog strijelca lige Megan Rusić sa 164 gola (9,1 gol po utakmici) iz ŽRK Višnjevac 2000. U ime Povjerenika natjecanja i HRS-a, pehar i cvijeće Matei uručio je delegat utakmice gosp. Jovica Sekulić.

Foto 3.HRL

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.