/Matea Begić srebrna na Seniorskom prvenstvu Hrvatske! TAEKWONDO KLUB NAŠICE
dav

Matea Begić srebrna na Seniorskom prvenstvu Hrvatske! TAEKWONDO KLUB NAŠICE

Matea Begić je u nedjelju 14.4.2019. nastupila je na Seniorskom prvenstvu Hrvatske koje se održavalo u Samoboru. Prvenstvo je organizirano od strane Hrvatskog taekwondo saveza i domaćina taekwondo kluba Bistra i Samobor Koryo.
Matea je ovim nastupom po prvi puta nastupila na seniorskom prvenstvu i u seniorskoj kategoriji te osvojila srebrnu medalju!
Nakon sanacije ozljede koljena Matei je ovo prvi ozbiljan nastup na kojem je pokazala da je spremna za nove pobjede i nastupe u novoj kategoriji sa vrhunskim sportašicama kao što su Matea Jelić ( osvajačica Grand Prixa u +67 kategoriji ), Melani Adamić Golić i Iva Radoš…
Do finala Matea je imala 2 borbe. U prvoj borbi susrela se sa prošlogodišnjom prijateljicom sa juniorskog prvenstva, Ninom Mikulin iz Velike Gorice, koju je i ove godine pobijedila s rezultatom 15:11.
dav
dav
U finalu se susrela sa Anom Piragić iz taekwondo kluba Omega Bjelovar od koje je izgubila rezultatom 7:6. Matea je do 3 runde gubila sa 4 boda razlike koji je smanjila na bod razlike. Ali upravo je bod razlike u zadnjih 20 sekundi bio nedostižan zbog iskustva protivnice koja već 3 godine nastupa u seniorskoj konkurenciji.
Matea je ovim nastupom pokucala na velika vrata seniorske konkurencije koja smo ovim rezultatom odškrinuli. U klubu joj slijede pripreme za 15. Bljesak 1995 open, Seniorsko državno prvenstvo U21 koje se održava u Otočcu 4.5.2019.
Podijeli
  •  
  •  
  •