/Matea Begić pozvana u reprezentaciju NAŠIČANKA JUNIORSKA REPREZENTATIVKA DO 60KG
dav

Matea Begić pozvana u reprezentaciju NAŠIČANKA JUNIORSKA REPREZENTATIVKA DO 60KG

Članica taekwondo kluba Našice Matea Begić ušla u širi krug juniorske reprezentacije kao predstavnica Slavonije i Baranje u kategoriji -68 kg.

 

Matea je članica taekwondo kluba Našice od 2006. godine te se taekwondom bavi već 12 godina. Tijekom proteklih godina Matea je prikupila značajan broj medalja među kojima je i ona visokog srebrnog sjaja sa ovogodišnjeg državnog juniorskog natjecanja u Omišu održanog u lipnju ove godine.
Na temelju dosadašnjih rezultata i osvojenih medalja, te svojom pozicijom na juniorskoj rang ljestvici, Matea je na 7. VUKOVAR OPENU nastupila za Hrvatski nacionalni tim ponosno noseći boje hrvatske reprezentacije. Klub je izrazito ponosan na Mateu jer je ona prva, ali nadamo se ne i jedina, članica Taekwondo kluba Našice koja je ušla u reprezentaciju.
Zbog ozljede koljena koje Matei već duže vremena stvara probleme i koje je u finalnoj borbi njena protivnica znala dobro iskoristiti, Matea je osvojila SREBRNU medalju što je odličan uspjeh!
Matei su se otvorila vrata raprezentacije, sada samo trebamo korak po korak učvrstiti temelje odlaskom na kriterijske turnire van države  i Matei osigurati nastup za reprezentaciju.
Neopisivo smo ponosni na Mateu i želimo joj još mnogo uspjeha u daljnjem radu u klubu i treniranju.
Matea je također odlična i uzorna učenica poljoprivredne škole u Našicama.
Podijeli
  •  
  •  
  •