Mate Pavić i Gabriela Dabrowski u četvrtfinalu turnira mješovitih parova u Wimbledonu

Od troje naših predstavnika u trećem kolu turnira mješovitih parova u Wimbledonu među posljednjih osam u srijedu su prošli samo Mate Pavić i Kanađanka Gabriela Dabrowski (2. nositelji) koji su bili bolji od Belgijca Sandera Gillea i Amerikanke Hayley Carter – 6:4, 6:4. U meču za polufinale čekaju ih 9. nositelji, Nijemac Kevin Krawietz i Čehinja Kveta Peschke. Ivan Dodig i Tajpežanka Latisha Chan (6. nositelji) izgubili su od Australca Johna Peersa i Kineskinje Shuai Zhang (6:4, 7:6(4)), a Južnoafrikanac Raven Klaasen i Darija Jurak od francusko-britanske kombinacije Jeremy Chardy/Naomi Broady – 6:3, 7:5.

Oglas

Nakon Petre Marčinko i Mili Poljičak napravio je uspješan prvi korak na ovogodišnjem juniorskom Wimbledonu. Splićanin je nakon dvije pobjede u kvalifikacijama u prvom kolu glavnog ždrijeba svladao Britanca s pozivnicom Williama Nolana – 6:4, 7:6(5). Sljedeći suparnik mu je 13. nositelj, Amerikanac Alexander Bernard.

Oglas

Nažalost, oboje naših predstavnika u srijedu su završili nastup u konkurenciji parova – Poljička i Makedonca Kalina Ivanovskog u prvom su kolu zaustavili Španjolac Daniel Rincon i Jordanac Abedallah Shelbayh (6:4, 6:4), dok su Petru Marčinko i Ruskinju Polinu Jatčenko (7. nositeljice) svladale Čehinja Darja Vidmanova i Slovakinja Radka Zelničkova – 6:3, 6:3.