Martin Majdenić ostaje trener Valpovke

Iza nogometaša Valpovke je fantastičan proljetni dio sezone u MŽNL Osijek-Vinkovci. Upravo zahvaljujući odličnom proljeću, Valpovčani su se okitili naslovom prvaka pobjegavši Borcu iz Kneževih Vinograda za samo jedan bod. Valpovku je u drugom dijelu prošle sezone vodio mladi stručnjak Martin Majdenić, koji je sa Zelenima u 16 prvenstvenih utakmica zabilježio 14 pobjeda uz dva remija.

Oglas

Uprava kluba je s mladim strategom suradnju dogovorila do kraja prošle sezone, a kako je on ispunio sve zahtjeve i osvojio naslov prvaka, ljudima iz kluba nije preostalo ništa drugo nego ponuditi Majdeniću produljenje suradnje. Tako će mladi trener povesti momčad Valpovke u novu sezonu u kojoj će Valpovčani nastupati u 3. HNL. Kontaktirali smo trenera Majdenića koji je za Sportalo dao izjavu povodom produljenja suradnje s valpovačkim klubom.

Oglas

Nakon završetka sezone bilo je nekoliko ponuda, od toga jedna ozbiljnija iz kluba koji je ušao u 2. HNL. Međutim, nismo našli zajednički jezik. Nakon nekoliko dana razmatranja novih ponuda, odlučio sam ostati u klubu koji ima veliko povjerenje u mene, što je meni kao mladom treneru izuzetno bitno. Realno gledajući, tu sam gdje trenutno pripadam, ne želim prerano “izgorjeti”. Iza mene je sada jedno iskustvo više, svake sezone sve veći broj seniorskih utakmica, a na meni je da se nastavim boriti kao i do sada, svojim poštenim radom i bez “poguranaca”. Smatram da se kao trener pravilno razvijam, a to je korak po korak. U razgovoru sa sportskim direktorom brzo smo obnovili suradnju jer imamo iste nogometne ciljeve, a to je da Valpovka bude stabilni trećeligaš. Isto tako, želim mirnoću u svom radu da mogu razvijati svoju ekipu u jednom pozitivnom smjeru, naravno s realnim pritiskom rezultata. Pripremni period započinje 09.07., još uvijek se radi na dolascima igrača te se nadam da ćemo uspjeti popuniti mjesta koje smatramo da su nam potrebna za određeni iskorak u igri i kvaliteti ekipe. Ovom prilikom bih se zahvalio predsjedniku i upravi kluba na ukazanom povjerenju, dat ću sve od sebe da nastavimo pozitivan niz i ove sezone. – za Sportalo je rekao Martin Majdenić, trener Valpovke.