/Martin Čaljkušić odveo Sokol na vrh 2. ŽNL NOGOMETNIH SREDIŠTA VALPOVO I DONJI MIHOLJAC
podravac

Martin Čaljkušić odveo Sokol na vrh 2. ŽNL NOGOMETNIH SREDIŠTA VALPOVO I DONJI MIHOLJAC

Valpovačko miholjački drugoligaši prošlog su vikenda odradili treće prvenstveno kolo nakon kojeg više nema stopostotnih, a imamo i novog lidera. Nakon minimalnog slavlja u Bizovcu kojeg je donio Martin Čaljkušić Sokol je sa 7 osvojenih bodova novi lider 2. ŽNL.

Dosadašnji lider Bočkinci, zaustavljen je u Bistrincima u pravoj golijadi. Da će tako biti znalo se u samom uvodu, već u trećoj minuti bilo je 1:1. Junak domaće pobjede bio je dvostruki strijelac Dino Pavošević. Satnica je skočila na treće mjesto uvjerljivom 5:0 pobjedom nad Zelčinom koji je tako pokvario odličan dojam na startu sezone.

Sjajnu utakmicu odigrali su Drava i Bratstvo, gosti su dva puta imali dva pogotka prednosti, istaknuto se kod njih Kristijan Dunaj s dva pogotka, no domaći se nisu predavali, posljednja dva pogotka u završnih 15 minuta zabio je Nikola Skelac i ostavio bodove u Nardu. Mladost je upisala prvu prvenstvenu pobjedu i to sa stilom, goste iz Gata ispratili su sa sedmicom u mreži od čega je dva postigao Martin Majdenić. Sedam su zabili i Beničanci koji su sve riješili za 15ak minuta kada su imali dva pogotka i igrača prednosti protiv Graničara koji je s igrački deficitom zabio čak 3 pogotka. Dva su susreta završena bez pobjednika, oba rezultatom 1:1. Dubrava je odnijela bod iz Lacića, a Omladinac iz Moslavine.

Screenshot_20190903-061851_Drive

Podijeli
  •  
  •  
  •