/Marsovke pete na juniorskom PH UČENICE ZDRAVKA ALADROVIĆA NAPRAVILE VRLO DOBAR POSAO
prije utakmice

Marsovke pete na juniorskom PH UČENICE ZDRAVKA ALADROVIĆA NAPRAVILE VRLO DOBAR POSAO

Na završnici vaterpolskog prvenstva Hrvatske za juniorke koja se odigrala od 6. – 8. prosinca 2019. godine u Zagrebu, ŽVK Marsonia iz Slavonskog Broda osvojio je peto mjesto.
U prve četiri utakmice Marsovke su doživjele četiri poraza, od Viktorije iz Šibenika 13:6, Primorja iz Rijeke 16:12, Jadrana iz Splita 23:4, Mladosti iz Zagreba 25:2.
U posljednjem petom kolu ŽVK Marsonia je bio bolji od ŽVK Bura iz Splita 15:12. Najviše golova za Marsovke dale su Ria Glas devetnaest i Lora Aladrović jedanaest, dok je Hana Matijević zabila tri gola, a po dva su dale Gabriela Zirdum, Alka Lulić i Elena Wachtler.
Još su igrale Rafaela KarešinAntea Marinović i tri djevojke iz VK Mursa: Ivana LerincSaša Markulić i Katarina Lumezhi, a vodio ih je trener Zdravko Aladrović.
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.