/Marsonia srušila Željezničar! 2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK
MOK Marsonia - MOK Željezničar

Marsonia srušila Željezničar! 2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

Nije baš česta pojava da odbojkaši Željezničara u ligaškom natjecanju dožive poraz, no to se dogodilo u 3. kolu nove sezone pa se sada čini kao da ćemo imati puno neizvjesniju sezonu nego u nekoliko proteklih.

Nakon što su pokazali da su u dobroj formi protiv Murse u kupu, Brođani su to samo potvrdili u domaćem dvoboju s aktualnim prvacima. Nakon što je Željezničar uzeo prvi set domaći su se odbojkaši “bacili na glavu” i uzeli tri uzastopna i ostavili isto toliko bodova u Brodu. Zanimljivo je da su odbojkaši iz Slavonskog Broda i u prošlogodišnjem prvenstvu pobijedili odbojkaše iz Osijeka, ali puno teže uz rezultat 3:2 u setovima.

Druga brodska momčad, MOK Brod teško je stradao u ogledu sa sada usamljenim liderom, Vukovarom. Niti kada se zbroje bodovi u sva tri seta Brođani nisu došli do 25 poena. Vukovar je jedini na 3 pobjede iz tri kola, ali osim njih maksimalan učinak imaju Marsonia i požeški Sokol koji imaju utakmicu manje pa mogu i preskočiti Vukovarce.

Valpovka je nakon dva poraza stigla do prvog slavlja, na svom su parketu uvjerljivo nadigrali Donji Miholjac. Valpovčani su odigrali odličnu utakmicu, ako uspiju to ponavljati neće dugo biti u donjem dijelu ljestvice. Dvoboj Zrinskog i druge momčadi Murse je odgođen.

11. OK SOKOL – 0
12. OK ZRINSKI NUŠTAR – MOK MURSA – OSIJEK II odgođeno
13. OK VALPOVKA – OK DONJI MIHOLJAC 3:0 (25:10,25:11,25:8)
14. MOK BROD – MOK VUKOVAR 0:3 (11:25,6:25,7:25)
15. MOK MARSONIA – MOK ŽELJEZNIČAR 3:1 (22:25,25:18,25:20,25:14)
Podijeli
  •  
  •  
  •