Marsonia ostaje trećeligaš

Niti u drugom pokušaju nogometaši Braslava Ostojića nisu uspjeli doći do pobjede, a niti do pogotka pa je Junak s ukupnih 3:0 prošao kvalifikacije i plasirao se u Drugu HNL. Podsjetimo da je u prvom susretu Junak slavio u Slavonskom Brodu pa je na svom terenu samo ovjerio plasman pobjedom na svom terenu protiv naših Crno-bijelih.

Jedini pogodak na susretu pao je u samoj završnici susreta , a postigao ga je Stipe Barać u 80.minuti. Igrala je Marsa hrabro, tražila pogodak te stvorila nekoliko prigoda za vodstvo no na golu je ponovo bio raspoloženi Roko Runje koji je spriječio sve ono što nije uspjela njegova obrana.

U 37.minuti je Sivrić pao u kaznenom prostoru, tražili su gosti 11 metara no Pečarić se nije oglasio. Imali su i u nastavku Marsini igrači prigode odvesti utakmicu u neizvjesnost, a možda najbliži tome je bio Mišić koji je tuka u 50.minuti glavom iz blizine no ponovo je Runje bio na mjestu. Mišić je bio u prigodi i u 57. pa nedugo nakon njega i Jašarević no mreža se nije tresla.

Prijetio je i domaćin i konačno uspio u 80.minuti riješiti sve dvojbe nakon ubačaja Bilića najprisebniji je bio Barać i iz blizine glavom matirao Krijana te tako ugasio sve nade igrača Marsonije pa se tako Junak nakon 7 godina vratio u Drugu HNL.

Za one koji nisu bili u prigodi pogledati jučerašnji susret donosimo poveznicu

Junak – Marsonia

Marsi ostaje tek slabašna nada da se zaprešićki Inter neće moći konsolidirati, prije svega na financijskom planu za nastup u 2.HNL pa bi se u tom slučaju otvorilo jedno mjesto za popunu Druge HNL no nada je doista tanka jer iz Zaprešića poručuju da će sve napraviti kako bi se u predgrađu ipak igrala Druga HNL.

 

Foto FB Marsonia