/Marsonia u nedjelju gostuje u Bijelom Brdu MOMČAD I DALJE VODI DOMINIK MADUNA
NK Marsonia - slavlje protiv BSK-a

Marsonia u nedjelju gostuje u Bijelom Brdu MOMČAD I DALJE VODI DOMINIK MADUNA

Iza nogometaša Marsonije su uspješna 4. kola u nastavku prvenstva u Trećoj HNL – sjeveroistok u kojima su osvojili 8 bodova. U tom periodu zabilježene su dvije domaće pobjede protiv Đakovo Croatije i posljednja nad Višnjevcem, dok je po bod osvojen na gostovanjima u Vukovaru i Ždralovima. Momčad je u međuvremenu ostala i bez prvog trenera Marija Ćutuka, međutim, momčad je na sve 4 utakmice pripremao i vodio Dominik Maduna te će on i dalje biti na funkciji prvog trenera.

U igračkom kadru trener Maduna ima sve domaće igrače osim Luke Mihaljevića koji je iz Erduta i koji ovo proljeće igralo vrlo dobro. On je uz Damira Mirkovića s 5 golova najučinkovitiji strijelac Bijelo – crnih, dok gol manje ima Hrvoje Mišić. Raduje da golove uz ta 3 napadača postižu i obrambeni igrači poput kapetana Marka Čanića, Josipa Balentovića i mladog Marka Kalanja.

Ako su dosadašnja gostovanja u Vukovaru i Ždralovima za Marsoniju bila teška, što tek reći za nedjeljno koje ih vodi u Bijelo Brdo kod domaćeg BSK-a. Na ljestvici ekipa trenera Davora Rupnika ima samo bod više od Brođana te se nalazi na 6. mjestu, dok su Bijelo – crni osmi. Prema tradiciji u posljednjih nekoliko godina Marsonia je redovito gubila utakmice u Bijelom Brdu.

Dobra vijest je ta da će Marsonia u gotovo svom najjačem sastavu put Bijelog Brda budući su crvene, odnosno žute kartone odradili Damir Mirković i Kristijan Makovec. Također se u momčad vraća i Almedin Bundavica kojeg nije bilo protiv Višnjevca budući je pozvan u Hrvatsku malonogometnu A reprezentaciju. Jedino ozljedu ima Mihaljević pa je on upitan za nastup u Bijelom Brdu.

Svakako da kompletna Marsonia bez izostanaka te sa 4 utakmice u nizu u nastavku u kojima nije poražena s puno samopouzdanja ide u nedjelju, 2. travnja na gostovanje u Bijelo Brdo protiv BSK-a tražiti pozitivan rezultat.

Foto&tekst: Josip Šebalj

Podijeli
  •  
  •  
  •