Marsa spremna za utakmicu desetljeća!

Pred nogometašima Marsonije je ove subote od 18 sati utakmica desetljeća i prilika jedne dobre generacije da se Bijelo – crni nakon gotovo 9 godina ponovno nađu među hrvatskim drugoligašima. Protivnik u prvoj utakmici kvalifikacija na Stadionu uza Savu je Junak iz Sinja dok je danas na stadionu održana konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili klupski predsjednik Galović, pa izvršni dopredsjednik Bašić i kapetan Čanić. Zbog svih epidemioloških uputa na stadion će moći trećina gledatelja odnosno njih 2.200.

Oglas

 

Oglas

Ulaznice će se moći kupiti sutra od 13 sati u prostorijama kluba na stadionu, dok će se za glavnu južnu tribinu morati izdvojiti 100 kuna, nova istočna tribina je 70 kuna, dok je sjeverno stajanje ili sjedenje 50 kuna. Ista cijena je i za stajanje na travi iza zapadnog gola što je novost samo za ovu utakmicu.

Oglas

Osim sutra od 13 pa sve do na večer ulaznice će se moći kupiti tijekom cijelog petka, dok u subotu na dan utakmice neće biti prodaja ulaznica. Osim domaćih gledatelja i navijača, svoj dolazak najavili su i gostujući navijači koji stižu iz Sinja.

 

U igračkom dijelu svi igrači su zdravi osim kapetana i stupa obrane Marka Čanića koji zbog ozljede nije odigrao niti jednu od 5 pripremnih utakmica te je upitan za prvi susret kvalifikacija protiv Junaka.

Naravno da je ulog u ovim kvalifikacijama velik te ne treba niti spominjati koliko će motiv imati jedni i drugi, dok će nogometaši Marsonije pokušati iskoristiti domaći teren i svoje navijače za što bolji rezultat uoči uzvrata u Sinju.

 

U Marsoniji se previše ne opterećuju s protivnikom, već isključivo gledaju sebe te da oni što bolje odigraju ove dvije utakmice protiv Junaka i da ostvare svoj san, a to je plasman u Drugu ligu. Svi koji vole nogomet i Marsoniju nadaju se da ovu priliku neće propustiti te da će se od jeseni u Slavonskom Brodu ponovno igrati drugoligaški nogomet..

Tekst i foto: Josip Šebalj