/Marsa i dalje maksimalna, Zrinski se može primaknuti 2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK
zrinski nuštar

Marsa i dalje maksimalna, Zrinski se može primaknuti 2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

Odbojkaši Marsonije zaista su furiozno ušli u novu sezonu i za sada djeluju kao prvi kandidat za naslov prvaka, no naravno, sezona je tek počela, puno je teških iskušenja pred Brođanima.

Optimizam u Brodu osim sjajnih igara Marsonije bude i prosipanja bodova momčadi koje bi im trebale konkurirati za naslov, prije svih “vječnog” prvaka Željezničara. Željo je odigrao briljantnu utakmicu protiv sjajnog Vukovara, bio je to derbi koji je opravdao sva očekivanja. Aktualni prvaci su na svoju stranu slomili dva prva seta u pravim dramama, a onda minimalno opuštanje gosti koriste i s dva prilično laka seta odvode utakmicu u dramu petog seta. Tamo je nešto više snage i koncentracije ostalo u nogama Željezničara koji osvaja drugi poen. S obzirom na pokazano bilo bi nepošteno da Vukovarci nisu osvojili taj bod! Podjednako, ako ne čak i uzbudljivije bilo je u Valpovu gdje je gostovao požeški Sokol. Prvi set osvajaju gosti iz Zlatne doline, domaćin uzvraća uvjerljivom predstavom u drugom setu, a onda kreće spektakl! Treći set nakon epske borbe odlazi na stranu Valpovke, da bi u četvrtom setu pravda bila zadovoljena, bod je zaradila i jedna i druga momčad, ponovno je poen odlučivao. U gustom petom setu, sretniji i spretniji bili su gosti koji su se tako bodovno izjednačili s Valpovčanima.

Preostala dva susreta bila su lišena neizvjesnosti, Marsonia je rutinski odradila posao na domaćem parketu protiv Donjeg Miholjca koji ipak u ovom trenutku ne može parirati brodskom stroju. Drugi brodski stroj je van pogona, MOK Brod je i nakon 5. kola prikovan za dno bez bodova i osvojenog seta.

U četvrtak se u Nuštru igra zaostali susret 3. kola između Zrinskog i druge momčadi Murse, eventualnim slavljem i maksimalnim bodovnim ulovom Zrinski bi se probio na drugo mjesto i postao prvi i najozbiljniji protivnik Marsoniji.

21. OK ZRINSKI NUŠTAR – 0
22. OK VALPOVKA – OK SOKOL 2:3 (22:25,25:11,28:26,24:26,13:15)
23. MOK BROD – MOK MURSA – OSIJEK II 0:3 (11:25,12:25,17:25)
24. MOK MARSONIA – OK DONJI MIHOLJAC 3:0 (25:9,25:22,25:15)
25. MOK ŽELJEZNIČAR – MOK VUKOVAR 3:2 (26:24,25:23,18:25,19:25,15:12)
Podijeli
  •  
  •  
  •