Marsa ide jako: Tomislav Valentić novi je igrač Bijelo crnih

Sjajan start sezone koji jamči neusporedivo bolju sezonu za nogometaše Marsonije okidač je odlične atmosfere oko kluba, naravno da se već pomalo javlja euforija, a one koji su skloni takvim reakcijama dodatno će potaknuti vijest iz naslova.

Oglas

Tomislav Valentić novi je igrač Marsonije nakon što je posljednjeg dana prijelaznog roka sletio u svlačionicu Dalibora Bognara! Prepun iskustva iz 1. i 2. HNL te Slovenske lige ovaj 29. godišnjak sigurno će se odlično uklopiti u momčad Marsonije, jako dobro poznaje trenera Bognara s kojim je sjajno surađivao u pleterničkoj Slaviji, isto tako Bognar jako dobro zna što od Valentića može očekivati. Nakon titule u dresu Slavije Valentić je nosio dres prvoligaša Lokomotive, zatim zaprešićkog Intera, da bi nastavio u klubovima 2. HNL Dubravi, Hrvatskom dragovoljcu, Sesvetama i Jarunu, a jednu je polusezonu odradio u slovenskom Primorju.

Oglas

Zvučno, kvalitetno i karakterno pojačanje za još bolju Marsoniju, tjelesno je besprijekorno spreman, a s obzirom kako Bijelo crni “gaze” 90 minuta bez toga i ne vrijedi ulaziti u Bognarovu svlačionicu. Valentić ima pravo nastupa već u subotu protiv svog bivšeg kluba Hrvatskog dragovoljca, no hoće li krenuti ili dobiti manju minutažu ovisi o trenerskoj odluci, zaista je malo razloga za nešto mijenjati u odnosu na onu sjajnu utakmicu u Dugom Selu koja je do kraja rasplamsala maštu među navijačima Marsonije.

Oglas

Sjajni nogometni dani u Slavonskom Brodu, danas Omladinac dočekuje Hajduk, u subotu moćna Marsa Hrvatskog dragovoljca, a sve to bit će u dodatno popravljenom dekoru, stadion Stanko Vlainić Dida dobio je novi semafor.