/Marko Stepić briljirao u pobjedi Amatera – zabio i s 40 metara (VIDEO) AMATER JE SLAVIO S VELIKIH 9:1
stepić

Marko Stepić briljirao u pobjedi Amatera – zabio i s 40 metara (VIDEO) AMATER JE SLAVIO S VELIKIH 9:1

Ovog vikenda počelo je novo prvenstvo u Drugoj ŽNL – centar koje bi moglo biti zanimljivo oko borbe za 1. mjesto. Naime, nekoliko je klubova koji imaju ambiciju plasmana u viši rang, a među njima je svakako Amater koji se želi vratiti u Prvu ŽNL. Da imaju jasne ambicije vidjelo se već u 1. kolu u kojem je Amater na svom Jelasu sa čak 9:1 deklasirao Zdenac iz Brodskih Zdenaca. Prvo ime utakmice bio je domaći kapetan Marko Stepić koji je postigao 3 gola, a pogotovo je lijep bio onaj u 69. minuti s preko 40. metara udaljenosti. Vrijedi izdvojiti i njegov drugi gol za 5:0 kada je poput Lea Messija krenuo s centra te se oslobodio nekoliko igrača za postizanje gola.

Dvostruki strijelci za Amater bili su Bruno Pinčar i Luka Vrček, dok su po jednom mrežu gostiju iz Brodskih Zdenaca pogodili Ivan Sušac i Petar Filajdić. Jedini i to počasni pogodak za goste postigao je Alen Rajković. Još domaći u 80. minuti kod 8:1 preko Josipa Barića nisu iskoristili kazneni udarac koji je izborio mladi Luka Kruljac, a koji je obranio jednako tako mladi vratar Zdenca Alen Šimić. Tako je Amater s uvjerljivom pobjedom i odličnom igrom najavio ambiciju plasmana na 1. mjesto. (Josip Šebalj)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.