Marko Novoselac preuzeo vinkovački Dilj

Nogometni klub Dilj je nakon ostavke sada već bivšeg trenera Dejana Pavličića promptno reagirao i pronašao novog stratega. Odluka je pala na Marka Novoselca, mladog trenera koji je prošle sezone s ekipom Borinaca iz Jarmine ostvario brojne povijesne rezultate.

Oglas

Novoselac je prije nekoliko sezona bio u Dilju gdje je vodio mlađe kategorije, a također je jedno vrijeme bio i desna ruka Pavličiću. Kontaktirali smo Novoselca koji nam je rekao kako je došlo do suradnje.

Oglas

Dilj ima svoju dugu povijest i tradiciju. Radi se o klubu koji odlično kotira na našim prostorima, te je posložen po mjeri mnogih nogometnih sladokusaca. Dolazim na poziv sportskog direktora Dilja, a mogu reći da smo jako brzo postigli usmeni dogovor, a nedugo nakon toga s predsjednikom i potpredsjednikom i pismeni dogovor. Ovdje sam proveo najljepše trenutke u vođenju omladinskog pogona kada sam radio s kadetima i juniorima, te sam nekako smatrao da mi je ovo prirodni put da budem na čelu seniorske momčadi. Ljudi su mi ukazali povjerenje i nadam se da ih neću razočarati. Smatram da imamo odličnu ekipu na raspolaganju, koja je već dugo na okupu. Mislim da imaju još dosta toga za reći u narednoj sezoni. Klub sam po sebi uvijek teži ostvariti najbolje rezultate i ja sam tu da te stvari pokušam ostvariti. Mogu samo reći da otprilike znam što me čeka, igrački kadar koji raspolažem, dovođenje nekog novog lica u svlačionicu kako bi popunili deficitarne pozicije i ono najbitnije, dobro zasukati rukave i krenuti sa radom. Izuzetno me veseli novi izazov u karijeri i radujem se početku priprema. Želio bih također ovim putem čestitati treneru Dejanu Pavličiću na svim uspjesima koje je napravio u klubu i nadam se da ću mu biti dostojna zamjena od prvog dana i da klub nije pogriješio s izborom. – za Sportalo je rekao Marko Novoselac, novi trener Dilja.