Marko Novoselac poveo Crvene iz Vinkovaca u novu klupsku eru

Krenuli su i Crjepari u nove izazove, a obilježit će ih novi početak ili nova era kluba koji očito ima čvrste smjernice i kao pravi primjer stabilnog kluba stoji betonski iza svoga trenera dok ih drugdje mijenjaju kao čarape. Dejan Pavličić se nakon dugog niza sezona, priprema i utakmica odlučio za novu avanturu dok je na čelo strukovnog odjela Dilja sjeo još jedan sjajan mladi stručnjak Marko Novoselac koji je samo potvrda odlične klupske politike i prepoznavanja kvalitetnog i perspektivnog kadra. Ne sumnjamo da će Marko također pustiti korijenje na klupi Crvenih poput svoga prethodnika ukoliko ne stigne neka nemoralna ponuda iz moćnijeg i bogatijeg kluba.

Trener Marko Novoselac i njegov pomoćnik, trener Vedran Rožić nakon obavljene prozivke i pozdravnih riječi Predsjednika kluba, poveli su igrače na prvi trening.
Što se tiče igračkog kadra, bit će određenih promjena u odnosu na prošlu sezonu.
U rubrici DOLASCI svakako najzvučnije ime je Luka Muženjak koji će sigurno biti veliko pojačanje. Osim njega, u klub su stigla i 2 odlična mlada igrača: Igor Tomić i Jakov Jurišić. Lista dolazaka nije još zaključena jer u narednim danima postoji mogućnost za još igračkih pojačanja.
Konkurenciju u momčadi pojačat će sigurno i nekoliko juniora koji su priključeni u rad sa seniorskom momčadi i od kojih se puno očekuje u novoj sezoni. Što se tiče odlazaka, klub napušta Jure Barić, Luka Kalaica je trenutno na probi u HNK Cibalia te ćemo njegov status znati tijekom narednih dana, a svlačionicu nakon ukupno 9 godina igranja u Dilju napušta Tomislav Čulo koji odlazi u nogometnu mirovinu te će svoje kopačke zamijeniti teniskim reketom…
U 6 tjedana pripremnog perioda odigrat će Novoselčevi jurišnici 6 utakmica:
20.07. BSK (Bijelo Brdo)
23.07. Turnir Dilj
24.07. Turnir Dilj
30.07. HNK Mitnica
06.08. NK Vuteks-Sloga
12.08. NK Tomislav
Dio teksta FB Dilj Vinkovci.