Marko Krmpotić preuzeo klupu Graničara iz Zagrađa

Nakon što je s posljednjim kolom svoju misiju u Zagrađu završio Darko Čengić, a istovremeno avanturu na klupi Croatije okončao Marko Krmpotić, danas su iz Zagrađa potvrdili da je upravo Krmpotić novi trener njihova kluba.

Oglas

Krmpotić je odradio sjajan posao u Eminovcima čime si je kupio put u 1. ŽNL gdje je odmah u ruke dobio momčad koja se bori za naslov prvaka, ali to nije dobro završilo po njega i momčad mu jer su na kraju završili kao tek četvrta momčad lige. Graničar ima vrlo perspektivnu momčad, doduše u prvom dijelu će biti ozbiljno oslabljeni do povratka najboljeg klupskoj strijelca Adama Srdarevića, pa će Krmpotić imati mogućnost provesti svoju viziju u sredini koja neće nositi pritisak borbe za naslov.

Oglas

Čast i zadovoljstvo mi je što sam od danas postao dio kolektiva NK Graničar iz Zagrađa. Uprava na čelu sa predsjednikom mi je iznijela svoj plan i program za naredni period, meni se to sve skupa svidjelo i na obostrano zadovoljstvo smo krenuli u stvaranje momčadi koja ce biti konkurentna u 1. ŽNL. Lopta miruje, ali za nas nema predaha. Veselim se novim izazovima i siguran sam da cemo svi zajedno biti još bolji i kvalitetniji – rekao je novi trener Graničara za Sportalo.