/Marko Dinjar više nije trener Vihora NA KLUPI DVOJAC KOMAK - STRANATIĆ
IMG_8038

Marko Dinjar više nije trener Vihora NA KLUPI DVOJAC KOMAK - STRANATIĆ

Nakon poraza u Požegi Marko Dinjar podnio je ostavku na mjesto trenera jelisavačkog trećeligaša u kojem dalje nastavlja kao igrač, dok na klupu sjedaju Ivica Komak i Slobodan Stranatić.

– Nisam htio ništa govoriti odmah nakon utakmice, odradio sam još trening u utorak i onda Gazdi rekao da je to moja konačna i neopoziva odluka. Iako mu nije drago prihvatio je i do kraja jeseni momčad će voditi Komak i Stranatić kojima sam tu za svaku pomoć. Ostajem u klubu kao igrač, nažalost u Požegi sam se ozljedio pa me nema proitv Sloge, ali vjerujem da ću za Belišće biti spreman. Kao i do sada davat ću svoj maksimum na terenu da pomognem klubu i dečkima.

Razlog ostavke?

Predugo sam u nogometu da ne bi znao kako stvari funkcioniraju, ako imaš kvalitetu koju Vihor ima, a nemaš rezultata onda se nešto mora mjenjati. Naravno da je tu prvi trener na redu, jednostavno se momčad mora prodrmati i vjerujemd a će ova šok terapija uspjeti i da ćemo do kraja jeseni skupiti dovoljno bodova da uhvatimo priključak za momčadima u vrhu. Kroz svo ovo vrijeme sam imao fantastičan odnos s igračima, nikada nije bilo jednog povišenog tona i mogu reći da je prije svega ovo skupina krasnih mladih ljudi, a onda i odličnih nogometaša. Imali smo nekih objektivnih problema u početku, najprije nam je otišao Babec kojeg je jako teško nadomjestiti, onda su ozljede stigle Pavlovića, Čalušića i Kuburića što je za nas strašno puno i to se osjetilo u početku sezone. Nakon drugog mjesta u sezoni prije ove smo očekivali slično s obzirom na kvalitetu koju imamo, kada to nije išlo kako treba smatram moralnim činom da se maknem.

Gdje vidite Vihor u nastavku sezone?

Vihor ima sjajnu momčad i odličnu atmosferu, imamo fantastične navijače koji nas svojom pozitivnom energijom zaista zadužuju i guraju prema naprijed. Igračka kvaliteta nije upitna i samo je stvar sportske sreće da nas krene. Prošle sezone nas je ta sreća pratila, ove nam je malo okrenula leđa ali je mi stalno izazivamo svojim igrama. Dobro smo pripremljeni, i s igračem manje smo u nekoliko utakmica zaista odlično izgledali, vjerujem da će Bobo i Ivica pronaći načina kako razdrmati svlačionicu, kako unjeti još malo borbenog duha i da će nas to pokrenut. Iako zaostatak za vrhom izgleda velik, zapravo i nije, s nekoliko vezanih pobjeda bi uhvatili priključak, a onda nakon dobrih zimskih priprema uvjeren sam da u proljeće možemo u sami vrh gdje nam je po kvaliteti i mjesto – zaključio je Marko Dinjar, sada već bivši trener Vihora.

Podijeli
  •  
  •  
  •