/Marko Brus izbacio NAŠK iz Kupa VIHOR I FEŠK UVJERLJIVI, PROŠAO I ĐURĐENOVAC
FB_IMG_1567024364272

Marko Brus izbacio NAŠK iz Kupa VIHOR I FEŠK UVJERLJIVI, PROŠAO I ĐURĐENOVAC

Našički su klubovi jučer odigrali četvrtfinale Kupa Nogometnog središta u kojem smo imali tri očekivana i jedan iznenađujući rezultat.

Po principu tko će kome nego svoj svome donedavni trener NAŠK-a Marko Žigić zapaprio je svojim bivšim učenicima i okončao njihov put u Kupu za ovu sezonu. Iako je Motičina kvalitetna momčad koja će se boriti za naslov prvaka 2. ŽNL, ovo ipak ide u red senzacija jer je NAŠK ipak 4 ranga iznad njih. U sjajnoj atmosferi pred  više od 200 gledatelja Motičina se sjajno branila i u završnici, u 80. minuti preko Marka Brusa došla do velike pobjede!

Ostali favoriti nisu napravili krivi korak, Vihor je prohujao kroz Vukojevce, iako se i Omladinac hrabro borio i sve do posljednjih 10 minuta bio u igri, odnosno u zaostatku od jednog gola.

FEŠK je u Podgoraču sve riješio u desetak nadahnutih minuta od 30-40 kada je zabio tri, a onda u nastavku s još dva zaključio Slogin put u Kupu. Uzbudljivo je bilo u Šaptinovcima gdje je prolaz izborio Đurđenovac. Gosti su rano proveli 2:0, domaćin prije odlaska na odmor smanjio, a kako su u nastavku mreže mirovale županijski prvoligaš osigurao je polufinale!

Podijeli
  •  
  •  
  •