/Markan osigurao Grabovcu prvu proljetnu pobjedu! ČUDESTAN PREOKRET ŠPARTE U REŽIJI LUKE GAŠIĆA
belje grabovac

Markan osigurao Grabovcu prvu proljetnu pobjedu! ČUDESTAN PREOKRET ŠPARTE U REŽIJI LUKE GAŠIĆA

Nakon zimske stanke počela je 2. ŽNL Beli Manastir. Grabovac i dalje vodeći.

U Grabovcu utakmica između Grabovca i Petlovca riješena je u 72. minuti pogotkom Markana. Te je Grabovac i dalje vodeći na tablici.

U drugoj utakmici 14. kola susret između Columbusa i Mladosti odigrana je izjednačenim rezultatom 2:2. U 10. minuti Molnar D. zabija za vodstvo domaćih. U 33. minuti Vidović pogađa za izjednačenje. Te na odmor odlaze s rezultatom 1:1. Nakon odmora u 53. minuti Vidović je opet precizan te pogađa za vodstvo Mladosti. Iz kaznenog udarca u 67. minuti domaći igrač Terzija pogađa za izjednačenje. 3 minute prije kraja utakmice domaći Molnar A. je isključen zbog dva žuta kartona, gosti nisu iskoristili prednost te rezultat ostaje 2:2.

U Kneževu odigrana vrlo zanimljiva utakmica između Šparte i Belja. Prvo poluvreme odigrano je bez pogodaka. U 74. minuti Pušelj pogađa za vodstvo Belja. Nakon toga u 90. minuti iz kaznenog udarca Gašić pogađa za izjednačenje, a u 94. minuti pogađa za pobjedu Šparte. Te Gašić dovodi Špartu do pobjede nad Beljem sa 2:1.

U dvoboj između Poleta i Bratstva završio je rezultatom 1:3. Minutu prije odlaska na odmor iz kaznenog udarca pogađa Brumen za vodstvo domaćina. U 69. minuti iz kaznenog udarca precizan je Zaboš za izjednačenje. Nažalost u 76. minuti je došlo do prekida utakmice u kojoj se teško povrijedio igrač domaćih Filip Levačić, te je utakmica bila u prekidu 12 minuta. Nakon toga gosti Zboš i Petrović pogađaju za pobjedu Bratstva rezultatom 1:3.

Mladost visokim rezultatom 0:3 pobjedo domaćina Šokadiju. U 36. minuti dogodila se teža ozljeda domaćeg igrača br. 8 Ivana Romanjeka koji je nakon toga napustio teren za igru. Gostujući igrač Gujčić zabija u 51. minuti za vodstvo, nakon 19 minuta opet je Grujčić precizan i pogađa za 0:2. Minutu nakon iz kaznenog udarca Martinov pogađa za visokih 0:3.

Utakmica između Međimurca i Radničkog odigrana je rezultatom 2:1. Radnički je u 40. minuti poveo pogotkom Matić. Nakon odmora Aćimović zabija za 1:1. U 76. minuti igrač Radničkog Petak isključen je radi dva žuta kartona. U 84. minuti iz kaznenog udarca za vodstvo domaćina pogađa Šipura. Te utakmica završava rezultatom 2:1 za Međimurac.

Posljednja utakmica između Dinama i Vardarca odigrana je rezultatom 2:1. Minutu prije odmora domaćin dolazi do vodstva pogotkom Vala. U 53. minuti Aćimović pogađa i izjednačuje rezultat. U 65. minuti Podnar pogađa za vodstvo Dinama. Na kraju utakmica završava rezultatom 2:1 za Dinamo

beli manastir 14

 

Podijeli
  •  
  •  
  •